Másodszor is a Hyundai i10 lett az Év Autója Angliában


A What Car? magazin a tavalyi győzelem után idén is a Hyundai i10 modellt választotta a Legjobb Városi Autónak.

Az autós szaklap méltatta az i10 kiváló minőségű belső anyagait, kifinomultságát, könnyű vezethetőségét és nagyautós szolgáltatásait, amelyekkel ismét olyan konkurenseken sikerült felülkerekednie, mint a Volkswagen Up, a Smart Fortwo, vagy a Skoda Citigo.   

„Az i10 tavaly megdöbbentett minket, amikor a Volkswagen Up elől lopta el a koronát” – mondta Jim Holder, a What Car? magazin szerkesztője. Éppen olyan fürge és kényelmesen vezethető, mint a VW, de még praktikusabb annál, nagyon kifinomult és rengeteg felszerelést kínál. Választásunk – az 1,2-es benzines változat – hihetetlenül sima járású és elég gyors a nagyobb forgatagokban is. A Premium felszereltséggel belső tere megfelelően drágának tűnik, mégis kevesebb, mint 11 ezer fontba kerül, ami lenyűgöző értéket képvisel. A Hyundai valódi fenyegetést jelent sok miniautóra.”


„2014. a legfontosabb év volt az új generációs i10 számára, amely hatalmas sikert ért el a meglévő Hyundai vásárlóközönség és az újonnan érkező ügyfeleink között is” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Ahogyan közeledünk az első teljes eladási év végéhez, az i10 népszerűbb, mint valaha – és várakozásaink szerint ez a trend 2015-ben is folytatódik. Nagyon örülünk annak, hogy ebben a rendkívül versengő szegmensben a What Car? magazin immár két, egymást követő évben is a Legjobb Városi Autó címmel tüntette ki az i10-et. Ez a díj ismét bizonyítja, hogy a kiváló formaterv és mérnöki munka egy ilyen okosan összeállított autóban kelt életre.”    

A 8 595 fonttól megvásárolható új generációs i10 hangszigetelése a legjobb a kategóriájában, miközben futóműve dinamikus vezetési élményt tesz lehetővé. Kifinomult, stílusos és átgondolt formatervezése széles körben teszi vonzóvá az autót a városi autók között, miközben minőségi anyagai, automata légkondicionálót és Bluetooth kihangosítót is magában foglaló felsőkategóriás felszereltsége egy nagyobb autó kényelmét biztosítja a vezető és utasai számára.  

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei