Szerkesztői díjat kapott a Hyundai képernyőrendszere


A Las Vegasi szórakoztatóipari szakkiállítás szakmai zsűrije a Hyundai vadonatúj képernyőrendszerét szakmai díjjal jutalmazták annak innovatív, korszerű technológiája, formaterve és értéke miatt.  

„Az, hogy a szakkiállítás ezernyi forradalmi terméke közül a Hyundai kijelzőrendszerét díjazták, jelzi a Hyundai elkötelezettségét arra, hogy a lehető legjobb tulajdonosi élményben legyen részük” – mondta Mike O’Brien, a Hyundai Motor America terméktervezési alelnöke. „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az új képernyőrendszer révén az Apple CarPlay és az Andorid Auto eljuthat a Hyundai vásárlókhoz.”


A vadonatúj képernyőrendszer egy nagyfelbontású héthüvelykes érintőképernyő, amelyet az okostelefonok integrálásához és a legújabb Blue Link rendszerhez igazítottak. Az iPhone tulajdonosok a már megszokott kijelzőt az Apple CarPlay alkalmazással vezetés közben a telefonról közvetlenül az érintőképernyőre helyezhetik. Az Android Auto az Android megszokott élményét hozza el az autóba azzal, hogy az alkalmazásokat és szolgáltatásokat „kivetíti” a képernyőrendszerre. Az Android Auto alkalmazást úgy fejlesztették, hogy az biztonságosabbá tegye a vezetést és menet közben könnyebben hozzáférhetővé tegye az információkat.  


Az új képernyőrendszer USB porton keresztül a legújabb okostelefon integrálást hozza el a Hyundai járműveibe. Ha a telefon kapcsolódott, a felhasználók beléphetnek a okostelefonjaikba azért, hogy telefonáljanak, zenét hallgassanak, elindítsák a telefon navigációját, üzenetet írjanak, vagy más alkalmazásokat indítsanak el.   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei