Intro változattal indul a Hyundai i20 forgalmazás Németországban


A Hyundai német importőre egy különleges szériával vezeti be a vadonatúj i20 modellt a piacra, az Intro modell árelőnye 1 200 euró.

A nálunk az idei év elején bevezetendő modell 1,2 literes benzinmotorral 15 750 eurós alapáron kínált i20 Intro az egyébként is jól felszerelt Trend változatra épül, amelyben már a hat légzsák, fűthető, LED indexes tükrök, négy elektromos ablak, tempomat, manuális klíma, ülésfűtés, tolatóradar, ködlámpák, rádió-CD,  telefonkihangosító és a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer mellett a fűthető kormánykerék is megtalálható.


Ezekhez az Intro változatban automata klíma, esőérzékelő, automata világítás, LED nappali menetfény és kanyarfényszóró is jár. A belső tükör fényre sötétedik, a külső tükrök pedig elektromosan behajthatóak, az autó stílusos megjelenését pedig 16 colos alufelnik és a 195/55-ös abroncsok szolgálják. A Hyundai az alapárhoz képest jutányosabb áron további extrafelszereléseket is kínál új modelljéhez, így a teljesen kinyitható panoráma üvegtető sötétített hátsó oldalablakokkal együtt most 1 200 helyett csak 1 000 euróba kerül.


Az Intro változathoz háromféle erőforrás kapható: az 1,2 literes benzines mellett az 1,4-es, 100 lóerős benzinest 16 350 euróért, míg az 1,1 literes, 75 lóerős CRDi dízelváltozatot 17 750 euróért kínálják a Hyundai német kereskedői.


A törökországi Izmitben található Hyundai üzemben készülő vadonatúj i20 4,04 méteres hosszával, 4 centivel 2,57 méteresre nyújtott tengelytávjával, méretes belső terével és kiterjedt alap- és választható felszereltségével nemcsak saját szegmensének élvonalába tartozik, de akár már az alsó-középkategória autóinak szintjén is összehasonlítható adottságokkal rendelkezik.

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei