A Hyundai Elite i20 az Év Autója Indiában


A Grand i10 sikere után idén szintén a Hyundai Motor India új modellje, az Elite i20 nyerte el  a rangos Indiai Év Autója 2015 (ICOTY) címet.

A Hyundai Elite i20 modell sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy megjelenését követő második hónapban bekerült India tíz legjobban fogyó autója közé. A kompromisszumok nélküli Elite i20-ra eddig összesen 60 ezer megrendelés érkezett és a bemutató követő négy hónapban 32 ezer családnak már át is adták új autójukat.

A Hyundai Elite i20 ezen rangos autóipari elismerést egy nagyon versengő és gyorsan növekvő piacon érdemelte ki. Az ICOTY díjat az ország legrangosabb autós szaklapjainak, így pl. a Top Gear, Auto Bild, EVO, Overdrive, Car India, stb. főszerkesztőiből álló szakmai zsűrije adományozza.  


„Megtiszteltetés, hogy megnyerhettük a legrangosabb autóipari elismerést – a 2015-ös Indiai Év Autója díjat világszínvonalú Elite i20 termékünkkel” – mondta az átadási ceremónián B. S. Seo, a HMIL ügyvezetője. „Két egymást követő évben is elnyertük az ICOTY díját, amely szimbolizálja a Hyundai indiai vásárlók iránti elkötelezettségét azzal, hogy világszínvonalú minőségi termékeket, formatervet és márkát kínálunk részükre. Ezzel együtt itt is szeretnénk megköszönni minden vásárlónknak, a médiának és a zsűrinek, akik az Elite i20-at az Év Autójának választották és a Hyundait India legszerethetőbb és legmegbízhatóbb autómárkájává emelték. Ezzel a versenyszellemmel továbbra is folyamatosan fejlesztjük a Modern Prémium technológiánkat, hogy globálisan erősítsük a márkánkat a vásárlók szemében.”  

„A 2015-ös Indiai Év Autója címmel az Elite i20 megkapta eddigi legrangosabb elismerését, mivel a modell megtestesíti a Hyundai kiváló értékét” – gratulált az Elite i20 győzelméhez Bob Rupani, az ICOTY alapító tagja és a zsűri elnöke. „Az összesített szavazataink alapján az Elite i20 innovációja, formaterve, kiváló technológiája, biztonsága és ár-érték aránya által kínált teljes csomagjával győzött. Nagyon nehéz volt egyetlen autót kiválasztani a versenyzők mezőnyéből, hiszen saját szegmensében minden termék remekül teljesített, de örülök annak, hogy egy ilyen jó autó, mint az Elite i20 volt igazán érdemes az ICOTY 2015-ös díjára.”  


A Hyundai alapkövének számító Folyékony Szobrászat 2.0 formanyelvét a hatszögletű hűtőmaszk szimbolizálja, amely megragadta a vásárlók figyelmét és új formai mércét teremtett a szegmensben, amely tendenciát a Hyundai jövőbeli globális modelljei átveszik majd. Az Elite i20 az erő, teljesítmény, fogyasztás, kényelem, vezetési élmény és páratlan érték kombinációjával rendelkezik.  

India fontos szerepet játszik a Hyundai Motor piacai között, ahol a Hyundai Motor India minőségi termékeket gyárt az indiai vásárlók számára. Az indiai vásárlók iránti elkötelezettség jeleként a Hyundai az Xcent sikeres piaci bevezetését követő öt hónapon belül bemutatta az Elite i20-at, amellyel tovább növelte hazai értékesítési darabszámát és piaci részesedését. A korábban bemutatott Grand i10 pozitív vásárlói és média visszajelzései alapján megkapta a 2014-es Indiai Év Autója díjat. A kisautó elsöprő sikerét bizonyítja, hogy piacra vezetését követő tizedik hónapban már a százezredik autót értékesítették, amely mérföldkövet addig még egyetlen autógyártó sem tudta elérni ilyen rövid idő alatt Indiában.    

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei