Malajziában is új színvilágot kapnak a Hyundai szalonjai


A Hyundai által ismert kék-fehér színösszeállítás hamarosan világszerte átadja helyét az új barnás színárnyalatoknak, amely most már Malajziában is hódit.

A Hyundai helyi importőreként a Hyundai-Sime Darby Motors (HSDM) bemutatta legújabb bemutatótermét, amelyet immár a Hyundai Globális Kereskedőtér Identitás (Global Dealership Space Identity - GDSI) szabványait követve alakítottak ki. Az új koncepciót a Hyundai Motor Company a modern és dinamikus dizájnjáról ismert Delugan Meissl Associated Architects vállalattal közösen hozták létre.   


A Hyundai „Modern Prémium” koncepciójának részeként az új bemutatóterem célja a vásárlók kiszolgálásának javítása és a tulajdonosi élmények fokozása. A GDSI a természettől kölcsönzött formavilágával a padlótól a mennyezetig tartó üvegfalával és a belső tér zöld virágaival természethez közeli élményt nyújt.  


A bemutatóterem belső tere modern berendezéseivel és meleg fényeivel kellemes hangulatot teremt. „Biztosak vagyunk abban, hogy új koncepciónk tovább emeli a Hyundai tekintélyét, amelynek eredményeként növekszik vásárlóink bizalma a márka iránt” – mondta a Lau Yit Mun, a HSDM ügyvezetője.     

Malajziában várhatóan összesen nyolc ilyen új megjelenésű autószalon épül 2015 végéig, amelyekből három csak bemutatóterem, míg további öt szervizzel és vevőszolgálattal is rendelkezik majd.  

Forrás: paultan.org

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei