A Hyundai-csoport gyártja Kína legmegbízhatóbb autóit


A nemrég Kínában elvégzett megbízhatósági felmérés szerint a Hyundai-csoport négy modellje végzett saját kategóriájának első helyén.  

Az amerikai székhelyű J. D. Power információ-szolgáltató legutóbbi Jármű-megbízhatósági Tanulmányában a Hyundai kiskompakt Accent modelljét a kompakt kategória felső szegmensében találták a legjobbnak, amellyel olyan modelleket hagyott maga mögött, mint a Volkswagen Polo vagy a Toyota Yaris. 


Két további Hyundai modell érdemelt elismerést, köztük az Elantra (XD), valamint Yuedong Elantra, míg a cégcsoporthoz tartozó Kia a Sportege modellje a középkategóriás hobbiterepjárók közötti tartósságával győzedelmeskedett. A koreai autóóriás tavaly novemberben a J. D. Power Teljesítmény, Kidolgozás és Elrendezés felmérésében is a legjobb helyen végzett.

A felmérést 43 kínai városban 17 ezer ügyfél részvételével állították össze, akik 2010 júniusa és 2011 augusztusa között vásárolták új autóikat. A kategóriák győzteseit az országban kapható 55 márka 155 modellje közül választották ki.

Forrás: koreaherald.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei