Történetének legsikeresebb évét zárta a Hyundai Indiában


A Hyundai Motor India fennállásának legsikeresebb évét zárhatta 2014 végén, amikor több mint 410 ezer autó kelt el az országban.

A Hyundai a 2014-es évet a „Kiválóság éve” címmel jellemezte, amelynek alapja a vállalat tavalyi értékesítési rekordja. A 410 ezernél is több autót értékesítő vállalat piaci részesedése ezzel az eredményével fennállásának 16 éve alatt 21,6 százalékkal a legmagasabb szintre jutott. Ebben sokat segítettek a Hyundai tavaly bemutatott termékei, köztük a Grand i10, a Xcent, a Santa Fe és az Elite i20, amely utóbbi megnyerte a 2014-es Indiai Év Autója elismerést is.  


„2014 kiváló év volt a Hyundai Motor India számára, amely jól demonstrálta a vásárlók bizalmát a márkánk és a divatteremtő termékeink iránt” – mondta B. S Seo, a HMIL vezetője. „Az olyan új modelljeink, mint az Xcent, Elite i20 és Santa Fe segítségével a hazai piacon 400 ezernél is több autót értékesítve túlteljesítettük céljainkat. Minden termékünk hatalmas siker lett saját szegmensében, amelyek modern stílusukkal és technológiájukkal új mércét állították a kategóriájukban. Kereskedő-hálózatunk a vállalat egyik erőssége, akik a vevők elkötelezettségét erősítik. 2015-ben is szeretnénk növekedni, az idén bemutatkozó új termékeinkkel megfelelő feltételeket teremtünk, hogy hosszútávon is fenntartsuk vezető pozíciónkat.”  


A Hyundai India több mint 3,5 millió boldog családjának lett kedvence, amely emellett az indiai Chennaiban található gyárából több mint száz országba exportálja termékeit. A Hyundai már 2004 óta az ország legnagyobb személyautó-exportőre, amely 40 százalékos piaci részesedésével piacvezetőnek számít.



2014-ben Shah Rukh Khan indiai filmsztárral kötött hosszú távú megállapodásuk 16 éves jubileumát is ünnepli a Hyundai, akit legutóbb az Xcent modell nagykövetévé neveztek ki. a Hyundai India ráadásul nemrég ünnepelhette 2011-ben indított hivatalos Facebook oldalának ötmilliomodik rajongóját.

Forrás: business-standard.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei