A Hyundai i10 a legjobb használt autó


Praktikus és rendkívül tágas – ez az angol What Car? magazin ítélete, miután a Hyundai i10 kemény küzdelemben megszerezte az első helyezést a kiadvány Legjobb Használt Autók Városi kisautók kategóriájában.  

Az ötajtós, tágas utastérrel rendelkező Hyundai i10 rengeteg dicséretet kapott családbarát kiegészítőivel, remek kényelmével, teljesítményével és gazdaságosságával kapcsolatban. „A Hyundai i10 különbözik legtöbb városi kisautó társaitól abban, hogy valóban ötajtós és öt személynek kényelmes” – mondta Matthew Burrow, a What Car? fogyasztói riportere.

„Az i10 egy kisautóhoz mérten valóban praktikus és rendkívül tágas” – teszi hozzá Alex Newby, a What Car? szerkesztője. „Természetesen ehhez hozzájárul még a Hyundai ötéves, korlátozásmentes garanciacsomagja, amely hatalmas megnyugvást jelent egy használtautó megvásárlásakor.”


A What Car? magazin független zsűrijét az autóipar különböző területéről gyűjtötte össze, amelynek tagjai szigorú kritériumok alapján vizsgálták meg a modelleket és választották ki a kategóriák győztesét.

„Az i10 mindig is a városi kisautót keresők kedvenc modellje volt Angliában és ez az elismerés tovább erősíti irigylésre méltó helyzetét a kategóriában” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Természetesen 2014 az új generációs i10 nagy éve volt, amikor öt fontos díjat is kapott az új modell, de a mostani díj bizonyítja, hogy még a korábbi változat is vonzó ajánlat lehet az ügyfeleknek.”

A teljes körű nyugalom érdekében minden Hyundai bevizsgált használt autót a márka szakemberei vizsgálnak át. Amennyiben az ötéves korlátlan futásteljesítményre érvényes garancia már lejárt, avagy kevesebb, mint 12 hónap múlva lejár, minimum további 12 hónap Hyundai garancia és 12 hónapos segélyszolgálat is megilleti a használt autót választókat.  

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei