Különleges modellel ünnepli a Hyundai a HB20 születésnapját


A Hyundai Motor Brasil különleges modellváltozattal ünnepli meg legsikeresebb HB20 modellje gyártásának második évfordulóját.

A Hyundai bemutatta a kizárólag Brazíliában kapható HB20 limitált „For You” szériáját, amellyel a modell gyártásának második évfordulóját szeretné emlékezetesebbé tenni. Az ötajtós kompakt és négyajtós limuzin karosszériával kapható verzióból az elmúlt két év alatt összesen 300 ezer példány talált gazdára.


A kizárólag 1,0 literes motorral szerelt For You szériából összesen ötezer példány készül. A Comfort Plus felszereltségi szintre épülő modell további különleges, csak a magasabb felszereltségű modellekhez elérhető felszerelésekkel egészült ki. A fehérben, feketében vagy ezüst színben rendelhető For You széria kívülről 15 colos keréktárcsáiról, elektromos külső tükreibe épített irányjelzőiről, a B-oszlop fekete betéteiről és a limitált széria logójáról különböztethető meg.


Belül négy irányban állítható a kormánykerék, krómbetétek kerültek a kézifékre, a belső fogantyúkra és légbeömlőkre, bőrbevonatot kaptak az ülések, a Cd-s, MP3-as és USB csatlakozós, kormányról vezéérelhető audiórendszer pedig Bluetooth kihangosítót is kapott.     

Az október elejétől kapható HB20 Fors You ára ötajtós változatban 39 990 brazil reál (kb. 4,1 mFt), míg a HB20S limuziné 43 375 brazil reál (kb. 4,45 mFt).

Forrás: autopolis.com.br

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei