Shah Rukh Khan a Hyundai Xcent új arca


A Hyundai Motor India bejelentette, hogy az eddigi sikeres együttműködésre építve a népszerű indiai filmsztár, Shah Rukh Khan lett az Xcent kiskompakt limuzin márkanagykövete.

A Hyundai első Indiában gyártott modelljével a Santroval kezdődött kapcsolat idén már 16 éves múltra tekinthet vissza, amely mindkét fél számára az egyik leghosszabb ideje működő partnerkapcsolat nemcsak az autóiparban, de bármilyen márkánál.  

A Shah Rukh Khan (SRK) főszereplésével nemrég elkészült új Xcent reklámfilm témája: „Megsokszorozni az élet örömeit néhány Xtrával – mint az Xtra tér, stílus és kényelem.” A filmben SRK bemutatja, hogyan vadászik szinte mindenhol még többre, amelyben egy tipikus középosztálybeli indiai család hétköznapjaiba pillantatunk be. SRK egy ikerpár vidám apukájaként mindig többet akar kihozni életükből.  


A 2014 februárjában bemutatkozott Xcent kiskompakt limuzinból eddig 35 400 darabot vásároltak Indiában, amely így a koreai vállalat egyik legsikeresebb modelljévé tette a kisautót.  

„Fantasztikus utazás volt ez az elmúlt 16 év a bollywoodi szupersztár Shah Rukh Khannal” – mondta B. S. Seo, a HMIL vezetője. „Az SRK-val történt megállapodás elősegítette a márka megítélését és Modern Prémium törekvéseinket. Azzal, hogy a korábban elsősorban az i10 modellt reklámozó színész mostantól az Xcent arca lesz, az időközben családos emberré vált Shah Rukh Khan valóban hitelessé teszi a családi autónak szánt Xcentet. Az Xcent prémium szolgáltatásaival és stílusos formájával mércét állított a vásárlók elé és biztosak vagyunk abban, hogy az új együttműködéssel ismét csodát teszünk.”


„Örömökra szolgál, hogy az elmúlt 16 évben együttműködhettem a Hyundai márkával, amit egyáltalán nem tudtam munkaként felfogni” – mondta Shah Rukh Khan színész. „Számomra mindig öröm, hogy India egyik legnépszerűbb és legkedveltebb márkájával dolgozhatom együtt. Nekem a Hyundai a családom része, hiszen az elmúlt 16 évben együtt fejlődtünk. A Hyundai mindig közel marad a szívemhez, hiszen általa az emberek modern prémiumot, stílust és értékes autót kaphatnak.”

Forrás: auto.ndtv.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei