Kínában már kapható a Hyundai ix25


Miután az egyelőre kizárólag Kínában készülő Hyundai ix25 tanulmányként a Pekingi, majd annak szériaváltozata a Csengtui Autószalonon bemutatkozott, októbertől megkezdődött az autó forgalmazása is.  

A Hyundai legkisebb terepjárója a márka Folyékony Szobrászat 2,0 formanyelve jegyében született meg, amelynek jellegzetessége a hatalmas krómozott hűtőrács és a dinamikus hatást keltő lámpatestek. A fiatalabb, 25-35 éves vevőkört megcélozva az új modell ledes nappali menetfényeket, panoráma napfénytetőt, 17 colos alufelniket, McPherson független első felfüggesztést, torziós rudas hátsó felfüggesztést kapott, míg az összkerekes változatokhoz multilink hátsó felfüggesztést terveztek.  


Az ix25 belső terében fekete színeket, bőrüléseket, automata klímarendszert, 7 colos LCD érintőképernyőt, sebességszabályozót, kormányra helyezett kapcsolókat, elektromosan állítható üléseket, kulcsnélküli rendszert és ülésszellőztetést is találhatunk.


A Hyundai ix25 egyelőre kétféle benzines változatban kapható Kínában, ahol hivatalos neve Modern ix25 és olyan riválisokkal küzd, mint a Peugeot, Chevrolet, Buick, vagy Ford. Az új modell 4 270 mm hosszú, 1 780 mm széles, 1 630 mm magas, a tengelytáv pedig 2 590 mm.


Az új Modern ix25 modellhez a bevezetéskor kétféle benzines motor választható: egy 1,6-os és egy 2,0 literes szívóbenzines. A kisebbik egység 126 lóerőt és 156 Nm nyomatékot ad le, míg a nagyobb 160 lóerős, maximális nyomatéka pedig 194 Nm.


A Hyundai ix25 manuális váltóval, GS alapfelszereltséggel átszámítva 119 800 jüanba (kb. 4,7 mFt) kerül, míg a legjobb felszereltségű, automatikus váltóval és összkerékhajtással is ellátott 2,0 literes ix25-ért 179 800 jüant (kb. 7,1 mFt) kérnek a Beijing-Hyundai kínai kereskedői.


Forrás: rushlane.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei