Koreában bemutatkozott a 2015-ös Hyundai Accent


A Hyundai Motor bemutatta a népszerű Accent modelljének hazai piacon kapható legújabb változatát, amely szinte azonos áron még több értéket ad vásárlóinak.  

Dél-Korea elsőszámú autógyártójának frissített Accent modellje az orosz Solaris változatokkal ellentétben csak minimálisan változott: az új modellt átalakított hűtőmaszkkal, stílusosabb fényszórókkal és átrajzolt grafikájú hátsó lámpatestekkel kívánták még előkelőbb megjelenésűvé tenni.  


A választék bővítése érdekében a Hyundai három új színárnyalatot is bevezetett, valamint javult a modell biztonsági felszereltsége is azáltal, hogy immár szériában jár az utasokat borulás esetén is védő oldallégzsák, valamint a keréknyomás-ellenőrző rendszer. Emellett az új Accent hétcollos, navigációt is tartalmaző fedélzeti rendszere képes kommunikálni az okostelefonokkal, így jobban kielégítve a fiatalabb vásárlóréteg igényeit.


A vállalat azt is kiemelte, hogy a hozzáadott felszereltségi csomagok értéke nagyjából 390 ezer won (kb. 92 eFt) többletet hordoznak a kifutó 2014-es alap, 1,4 literes motorral szerelt Accenthez képest, az új változat ára mégis csupán 240 ezer wonnal (kb. 56 eFt) emelkedik. A jobban felszerelt változatok esetében az új technológiák értéke eléri a 640 ezer wont (kb. 150 eFt), miközben azt a Hyundai csupán 350 ezer wonért (kb. 82 eFt) adja vásárlóinak.  


A benzines alapmodell négyajtós változata 12,97 millió wonba (kb. 3 mFt) kerül, míg az ötajtós kivitelért legalább 14,92 millió wont (kb. 3,2 mFt) kérnek, de a csúcsfelszereltségű ötajtós kivitel 16,45 millió wonért (kb. 3,86 mFt) adnak Dél-Koreában. Az 1,6 literes CRDi dízelmotorral felszerelt új Accent négyajtósként 15,42 millió (kb. 3,6 mFt), ötajtósként pedig 18,59 millió wonért (kb. 4,36 mFt) kapható.


Forrás: globalpost.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei