PÁRIZS 2014: A Volkswagen vezér ismét a Hyundai strandra látogatott


A Hyundai legújabb modellje ismét felkeltette a Volkswagen vezérének érdeklődését, aki hosszasan járta körbe az új i20-at Párizsban.

Az idei Párizsi Autószalonon Európa számára is bemutatott vadonatúj, második generációs Hyundai i20 nemcsak a látogatók érdeklődését keltette fel, de szakmai körökben is nagy visszhangot keltett az autó.


Nem csoda tehát, hogy Martin Winterkorn, a Volkswagen AG vezére idén is megtartotta tradícióját és a VW vezérkarával együtt ismét meglátogatta a konkurens márkák kiállítási területeit, köztük a Hyundai standján is látogatást tett.


Winterkorn korábban ügyet sem vetett a dél-koreai márkára, ám a 2011 őszén bemutatott második generációs i30 bemutatásakor kívül-belül átnézte a modellt, az erről készült videó pedig egy csapásra megváltoztatta a Hyundairól alkotott képet. A VW elnöke ugyanis felfedezte, hogy a kormányállítás jobban működik, mint saját modelljeiken, ezért a nagy nyilvánosság előtt vonta kérdőre műszaki igazgatóját, aki szemérmesen csak annyit mondott: „Megtaláltuk már a megoldást, de az túlságosan drága lett volna.”  


2013 őazén Frankfurtban Winterkorn az i10-et tanulmányozta, míg idén tavasszal a Lexus NX kötötte le a figyelmét. Most pedig koreai és német vezetők társaságában ismét a Hyundai standon tett látogatást, ahol néhány percig belülről, majd újabb néhány percig kívülről mérte fel az új Hyundai i20 modellt.  

Forrás: autoblog.it

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei