Átadták a 400 ezredik Hyundai Solarist Oroszországban


A Hyundai Solaris ismét rekordot döntött – 400 ezer példány kelt el belőle 4 év alatt – ezzel pedig a legkeresettebb külföldi autó lett Oroszországban.  

A Hyundai Solaris értékesítése 2011 februárjában kezdődött Oroszországban. Már a piaci bevezetést követő néhány hónapban, rekordidő alatt a szegmens listavezetőjévé vált és kisvártatva a külföldi modellek értékesítési listájának élére került. A Solaris gyártásának minden évében újabb magaslatokat hódított meg: 2012-ben elérte a 200 ezres, majd 2013-ban a 300 ezres eladási darabszámot, most pedig a kereskedőhálózat elérkezett a 400 ezredik Solaris átadásához – ez abszolút rekord az orosz autóipar történelmében.    


A jubileumi modell egy piros ötajtós Solaris, amelyet Vera Avdeva vehetett át a Hyundai Motor CIS igazgatójától, Koo Yong-Kitől. Köszöntő beszédében elmondta: „A modell kiváló minősége biztosítja azt, hogy ennyire népszerű az autó az orosz vásárlók körében, így a Hyundai Solaris abszolút bestseller Oroszországban.”  


Idén nyáron pedig új fejezet kezdődött a sikermodell történetében – június 16-án ugyanis a Hyundai Motor szentpétervári üzemében bemutatkozott a modellfrissített Hyundai Solaris. Az autó újrafésült külső megjelenése mellett számos új kiegészítőt is kapott, többek között az 1,6 literes motorhoz immár hatfokozatú manuális és automata váltó is elérhető, de négy új külső színnel is gazdagodott az új Solaris. Nem sokkal a bemutató előtt a kormányzat kitüntette a gyártóüzemet annak minőségi termékeiért, így 2014. augusztus 5-től minden Solaris büszkén viseli az elismeréssel járó minőségi védjegymatricáját.   

Forrás: hyundai.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei