Egymillió gumit adtak el a Hyundai amerikai kereskedői


A Hyundai bejelentette, hogy Hyundai Hivatalos Abroncsprogramjában több mint egymillió gumiabroncsot értékesítettek eddig Amerikában.

A Hyundai Motor America 2011. áprilisa óta kínálja saját abroncsprogramján belül a gumikat, amelyben eddig összesen egymillió darabot adtak el ügyfeleik számára. Mivel átlagosan három gumit adtak el egy ügyfélnek, ezért kijelenthető, hogy a jobb gumiknak köszönhetően Amerika útjain 333 ezer biztonságosabb gépkocsi fut.

A Hyundai Hivatalos Abroncsprogramjában résztvevő kereskedésekben az ügyfelek garantáltan olyan gumikat kapnak, amelyek megfelelőek a Hyundai modellekhez és azokat kiképzett szakemberek természetesen fel is szerelik az ügyfél autójára.

„Az elmúlt évben 20 százalékos növekedést figyeltünk meg a gumik eladásában, miközben a teljes iparág csupán öt százalékot növekedett” – mondta Mike Knipe, a Hyundai Motor America vevőszolgálat-fejlesztési és vevőelégedettségi osztályának vezetője. „Ez egy hatalmas mérföldkő számunkra. Ez a gyors és tartós siker a jelentős jövőbeli eredmények  
kiváló előjele lehet.”


A Hyundai mára piacvezetővé vált az autókereskedelemben a gumiértékesítés területén, mivel képes volt fejleszteni vevőszolgálatát és növelni ezzel a tulajdonosok márkahűségét. Az egymillió gumiabroncs értékesítése mellett a Hyundai kereskedések országszerte növekedést tapasztalhattak az alkatrészek értékesítésében, valamint a szervizlátogatások számában is. A három és fél év alatt elfogyott egymillió gumi jól demonstrálja azt, hogy a Hyundai kereskedőknek sikerült előnyre szert tenniük egy olyan üzletágban, ahol rengeteg konkurens sok bevételtől és jövőbeli szervizlátogatástól esik el. A Hyundai programja azonban vonzza és megtartja az ügyfeleket.

A gumiabroncsok fontos elemei a vezetési élménynek. Ezek azok az alkatrészek, amelyek mindössze négy ponton kötik össze az ügyfél autóját az úttal, így jelentősen hozzájárulnak a jármű és utasainak biztonságához is. A gumiknál nem csupán a méret számít, hiszen befolyásolják az autó gyorsulását, tapadását, kormányzási stabilitását, kényelmét, zaját, fékezési paramétereit, kanyarodását, teherbírását, fogyasztását, és általános kezelhetőségét, teljesítményét. Minden egyes Hyundai modellnek vannak teljesítmény és biztonsági előírásai, amelyek alapján meghatározzák, milyen gumi alkalmas azok teljesítésére. A Hyundai és a kereskedő gumik célja, hogy olyan abroncsok kerüljenek az autókra, amelyek ezeket az alapvető elvárásokat kimagaslóan teljesítik.

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei