Áprilistól az Egyesült Királyságban is kapható a Hyundai Genesis


A Hyundai új csúcstechnikájú Genesis prémium limuzinja április 2-tól korlátozott darabszámban, kiválasztott márkaképviseleteken keresztül már az Egyesült Királyságban is elérhetővé válik.  

A 47 995 angol fontos indulóáron értékesítésre kerülő vadonatúj Genesis a Hyundai márka innovatív technológiáját, luxusszintű kényelmét és prémium stílusát demonstrálja, amellyel az elvártnál is többet nyújt vásárlói számára. Az egyetlen felszereltségi szinttel érkező új Genesis egyedi lehetőséget biztosít arra, hogy egy Európában eddig soha nem látott színvonalú Hyundai modellt birtokolhasson tulajdonosa. A 3,8 literes V6 GDI erőforrás a hátsó kerekeken és egy nyolcfokozatú automatikus váltón keresztül mozgatja az autót azért, hogy a vezetési élmény könnyed, egyenletes lehessen.  


A Hyundai legfrissebb formafilozófiájának megtestesítőjeként a vadonatúj Genesis kifinomult külseje tiszta, folyékony vonalvezetést kapott, amely az autó feneke felé sodródik. A rövid túlnyúlások a hosszú tengelytávval együtt kifinomult külső stílust teremt, amely a belső tér kényelmében és csendjében tovább folytatódik


Az autó nagyvonalú és luxuskivitelű belső terében a legfinomabb anyagok valódi gazdagságot és nyugalmat árasztanak. A teljes mértékű kényelmet a hatalmas tér és az első osztályú finom szemcsés bőbevonatú ülések együttese teremti meg. A vadonatúj Genesist a legújabb technológiákkal szerelték fel, köztük a fejlett vezetői információs rendszerrel, amely egy 8 colos érintőkijelzőn tájékoztatja a sofőrt az autó mindenkori állapotáról.


A fejlett biztonsági berendezések között megtaláljuk a távolságtartó sebességszabályozót, az automatikus vészfékrendszert és a világ első széndioxid szenzorját, amely folyamatosan az utaskabin levegőjének minőségét figyeli és segít elkerülni a vezető eszméletvesztését is. négy beépített kamera biztosít 360 fokos körképet, amely a hátsó keresztforgalomra figyelmeztető rendszerrel is együttműködik. A holttérfigyelő az autó környezetében mozgó autókat vizsgálja, figyelmeztetve a sofőrt a veszélyekre. A head-up kijelző fontos információkat küld a vezető szemmagasságába, míg a Bi-Xenon fényszórók automata távfényei tökéletes kilátást biztosítanak számára.


A kényelmi felszereltséghez hozzátartozik az automata csomagtérnyitás, amely magától nyitja a csomagtér fedelét, amennyiben a rendszer a kulcsot több, mint 3 másodpercig az autó hátuljánál érzékeli. A rendszer lehetőséget ad arra, hogy ne kelljen a nyitáshoz egyik lábunkat sem felemelni, csupán néhány pillanatig kell egy bizonyos helyen állni ahhoz, hogy a raktér elérhetővé váljon. A Genesis logóját mintázó fények világítják meg az autó ajtaja körüli területet, amely egyébként automata behúzórendszerrel működik.   


A vadonatúj Genesist összesen hétféle metál- és gyöngyházfényű színárnyalatban lehet megvásárolni, amelyek még jobban kiemelik az autó vonalait. A tágas belső tér összesen háromféle elegáns színösszeállításban érhető el, amelyek még jobban kiemelik az autó belső jellemzőit.  


Az új modell prémium kialakításának megfelelően a kiválasztott Hyundai kereskedésekben különálló kiállítóteret hoznak létre a Genesis bemutatására. A kiváló minőségű bútorokkal és prémium anyagokkal a Genesis kiállítóterében különlegesen képzett értékesítő segít bemutatni az autó minden lényeges elemét.   

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei