Még több Hyundai kerül a cseh rendőrséghez


Ismét a Hyundai nyerte azt a tendert, amelynek eredményeként a vállalat a Cseh Köztársaság számára 150 vadonatúj ix35 terepjárót szállíthat.

A korábbiakhoz hasonlóan idén is a Hyundai márka szállíthatja a cseh rendőrség új szolgálati járműveit, amelyet elsősorban nehezebben megközelíthető terepek elérése céljából vásárol a rendfenntartó szerv. Az összesen 150 autóra kiírt pályázat szerint a Hyundai az ix35 terepjáró 2,0 GDI benzinmotorral és összkerékhajtással felszerelt modelljét szállíthatja idén a vállalat.


A Hyundai csehországi, Nosovicében készülő modelljeit már a gyártósoron felszerelik majd a rendőrség kívánalmainak megfelelő kiegészítőkkel. A közvetlenül az állami szerv részére átadásra kerülő új autók elsőként viselik majd a cseh rendőrség új, merész és figyelemfelhívó matricázását.  


A cseh rendőrség az ország legnagyobb személy- és haszongépjármű-flottájával rendelkezik. Az új Hyundai ix35 modelleket egy nyilvános pályázati kiírás alapján választották ki, amelynek célja a rendőrség kapacitásainak növelése, a vészhelyzetek jobb kezelhetősége. Az Európai Unió társfinanszírozásával megvásárolt új Hyundai ix35 modellekkel a Hyundai márka a cseh magán- és állami flottavásárlók egyik legnagyobb képviselőjévé vált.

Forrás: autorevue.cz

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei