TomTom navigációt kapnak a Hyundai modellek


A TomTom (TOM2) és a Hyundai Motor Europe bejelentette hosszú távú együttműködését, amelynek során a Hyundai tulajdonosok a Tucson modellel kezdődően akár hét éven át élvezhetik a navigációs cég szolgáltatásait.   

A Hyundai modellek tulajdonosai ezentúl autóik beépített navigációs berendezésein hozzájuthatnak a TomTom szolgáltatásaihoz, köztük a TomTom közlekedési, sebességmérő kamerák, helyi kereső és időjárás szolgáltatásaihoz is. A Hyundai tulajdonosok így a jövőben a TomTom szolgáltatáscsomagja segítségével a valós idejű közlekedési információknak köszönhetően időt takaríthatnak meg. A vezetők figyelmeztetést is kapnak a fixen telepített, illetve a mobil sebességmérő berendezések helyzetéről, valamint olyan helyspecifikus információkról, mint a helyi üzletek, szolgáltatások, illetve időjárás.  


„A Hyundainál célunk, hogy az elvárásokon felüli értéket adjunk vásárlóinknak” – mondja Jochen Sengpiehl, a Hyundai Motor Europe marketing-alelnöke. „Idén a vadonatúj Tucson megjelenésével megváltoztatjuk a márka iránti hozzáállást. Az új modellhez elérhető TomTom ’LIVE’ szolgáltatásai tökéletes választás arra, hogy valós idejű információkkal fokozzuk a felhasználói élményt.”


„Büszkék vagyunk arra, hogy a Hyundai európai és orosz navigációs rendszereihez a TomTom szolgáltatásait szállíthatjuk” – mondta Jan-Maarten de Vries, a TomTom Automotive alelnöke. „Ez az együttműködés megmutatja, hogy a TomTom világszínvonalú termékei megfelelően integrálhatóak különböző autóipari platformokra és remek navigációs élményt nyújtanak.”

Forrás: businesswire.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei