Személyes emlékekből nyitott kiállítást a Hyundai


A Hyundai egy különleges tárlatot nyitott Koreában, ahol 61 személyes élmény 76 művészi alkotását állították ki.

A Hyundai Motor „Brilliant Memories” (Briliáns Emlékek) néven egy különleges kiállítást nyitott a szöuli Dongdaemun Design Plázában, ahová tavaly október óta gyűjtötte az ott bemutatott tárgyakat. A vállalat ügyfelei olyan személyes tárgyait, emlékeit várták, amelyek a Hyundai autóihoz kapcsolódnak. A kiválasztott tárgyakat azután 14 művész különleges alkotásokká varázsolta át, amelyeket tulajdonosaik történetei inspiráltak.


A Hyundai szerint az esemény különleges alkalmat ad az egyéni részvételre és arra, hogy bemutassa, milyen módon gyakorolt hatást a vállalat az emberek életére. Köztük van Young-gyui Kim is, aki az elmúlt 30 évben napi 16 órát dolgozott taxijában. A 66 éves Kim nagyjából 750 ezer kilométert tudhat maga mögött, ami kétszer annyi, mint egy átlagos autó futásteljesítménye. Nemrég azonban búcsút kellett vennie szeretett autójától, és mivel nyugdíjba vonult, az autót a bontóba vitte.


A Hyundai Motor azonban megmentette az autót, amelyet az ismert koreai művész, Khan egy kanapévá alakított. Az autó hátsó üléssorát kivették, majd azt belehelyezték a levágott csomagtérbe. Kim így most az utasai által imádott hátsó ülésen tud megpihenni, és hallgathatja régi autója hangrendszerét, amelyet szintén megmentettek számára.    


Az összesen 76 alkotásból álló kiállítást három különálló egységre osztották. Az „Emlékek” részen a múlt tárgyaiból láthatnak kollekciót, míg a „Pillanatok” rész személyes történeteket mutatnak be az alkotók. A harmadik, „Álom” részben a jövőkép álmai elevenednek meg.

A Hyundai képviselője elmondta, azért tartják meg ezt a rendezvényt, hogy párosítsák a vállalat termékeit a vásárlók személyes élményeivel és álmaival, és megosszák a világgal ügyfeleik történeteit. A vállalat a jövőben hasonló eseményeket szervez más országokban is, amellyel tovább növelheti ügyfelei különleges pillanatait.


Forrás: koreabizwire.comkoreaherald.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei