186 Hyundai a chilei elnök beiktatására


A Hyundai Motor chilei importőrén keresztül 186 autót biztosított a chilei kormányzat részére, miközben az állam elnöke a Hyundai Equus zászlóshajóját választotta elnöki beiktatásához.

A Hyundai Motor zászlóshajójaként az Equus az államelnök mellett különböző országok minisztereit, hivatalos képviselőit szállították a chilei Valparaiso városában megtartott nemzeti kongresszusra.

„Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a chilei vezetőváltáskor a fontosabb személyek szállításához a Hyundai biztosíthatta a járműveket” – mondta Ricardo Lessmann, a Hyundai Motor Automotive Gildemeister chilei importőrének anyavállalata, a Minvest vállalat elnök-vezérigazgatója. „Ez márkánk minőségének és kiválóságának és annak a komoly és szakmai munkának rendkívül fontos elismerése, amelyet a márkáért végzünk immár 1986 óta, amelynek keretében kiváló termékeket és vitathatatlan minőséget szállítunk ügyfeleinknek. Üdvözöljük a chilei kormányzat megkülönböztetett figyelmét.”


A chilei kormányzat különböző eseményei részére már évek óta felsőkategóriás modelleket biztosító Hyundai Motor olyan világszerte elismert termékeket adott a mostani eseményre, mint a Grand Santa Fe, a Tucson, és az Elantra, amelyek a legújabb technológiát és felszereltségi színvonalat, valamint maximális biztonságot és kényelmet biztosítanak.  


Ezeken felül a Hyundai Motor és az Automotive Gildemeister egy különleges feladatokkal ellátott csapatot is felállított azért, hogy az autók mindig a megfelelő állapotban legyenek és készen álljanak bármilyen vészhelyzet kezelésére is.


Chilében a Hyundai Motor rendelkezik a második legnagyobb piaci részesedéssel, a koreai autógyártó pedig már rengeteg tapasztalattal rendelkezik a fontos személyek szállítási feladataival kapcsolatban, hiszen már számtalan eseményre biztosítottak járműveket, többek között a G20, az APEC és a CELAC rendezvényeire is.

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei