FIFA szériát kapott a Hyundai HB20 modellcsalád is


A világ legnagyobb idei sporteseményének hivatalos partnereként a Hyundai bemutatta a HB20 modellcsalád különleges szériáját.

Idén Brazíliában rendezik a FIFA Labdarúgó világbajnokságot, amelynek immár több mint egy évtizede hivatalos támogatója a Hyundai. Ennek megfelelően a helyben, kizárólag a helyi piac igényei szerint készülő HB20 modellcsalád különleges limitált szériában is kaphat. A Copa do Mundo sorozat mind külső, mind belső kialakítása némileg eltér a hagyományos változatoktól.  


Kizárólag ez a limitált változat kapja meg a Blue Sky névre keresztelt világoskék fényezést, miközben a hatszögletű hűtőmaszk, a külső tükrök és a felső ajtókeretek fekete betéteket kaptak, a sárvédőkre emblémák kerültek, de a sorozat fekete betétes fényszóróiról és ködlámpáiról, 15 colos gyémántrajzolatú alufelnijeiről és krómozott külső kilincseiről is könnyen felismerhető. A Blue Sky fényezés mellett a HB20 Copa Do Mundo választható még fehér és ezüst színekben is.   


Belül a vörös cérnával varrt sötét bőrülésekbe belehímezték a világbajnokság logóját, de ugyanez a szőnyegkárpitról is visszaköszön. A limitált szériában alaptartozék a blueMediaTV multimédiás szórakoztatórendszer, amelynek 7 colos érintőkijelzőjén digitális tévén nézhetőek a mérkőzések, de emellett fotókat és videókat is képes lejátszani a Bluetooth kihangosítóval, USB csatlakozóval felszerelt és audio streamingre is képes fejegység, amely természetesen a kormányról is vezérelhető.     


A HB20 Copa do Mundo széria ötajtós és limuzin kivitelben is kapható, motorházukban pedig az 1,0 és az 1,6 literes erőforrások találhatóak, amelyekhez automata váltó is kapcsolódhat.

Forrás: carplace.virgula.uol.com.br

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei