Idén is folytatódik a Hyundai minőségi bővülése


A Hyundai Motor pozitív eredményekről számolhat be az idei év első negyedévében, amely összhangban van a vállalat 2014 elején bejelentett minőségi növekedési terveivel.  

Az értékesített mennyiség tekintetében Európa öt legnagyobb piacán a Hyundainak az év első negyedévében sikerült 16 és 17 százalékkal növelni magán- és céges vásárlóinak számát, amellyel mindkét szektorban az iparág átlaga felett áll a márka.  

„Van néhány jele az iparág mögöttes, organikus növekedésének az első negyedévben – és örülünk annak, hogy a Hyundai nyereséges üzleti területein növekedni tudott” – kommentálta a hírt Allan Rushforth, a Hyudnai Motor Europe alelnöke. „Mostani befektetéseink a hosszú távú, fenntartható növekedés építőkövei, amelynek segítségével 2020-ra 5 százalékos piaci részesedést szerezhetünk.

A Hyundai új generációs i10 modellje iránt jelentősen megnőtt az érdeklődés az első negyedévben, a modell 2013 végi bevezetését követően mostanáig 58 ezer megrendelés érkezett az új i10-re. Az A kategória új versenyzője már most jelentősen hozzájárul a vállalat kínálatához, hiszen a vásárlók 82 százaléka a magasabb felszereltségű modellváltozatot rendelik meg, amely 52 százalékos növekedés az előző generációhoz képest.


A Hyundai vásárlók az első negyedév során a vállalat által felkínált vonzó finanszírozási lehetőségek előnyeit is kihasználhatták. A Hyundai finanszírozási arányai 25 százalékkal nőttek meg az öt legnagyobb piacon, amely így 40,5 százalékos arányt mutat.

„Az ügyfeleink hajlandóak többet is fizetni egy Hyundaiért, az Európában felkínált progresszív értékcsomagunknak köszönhetően” – tette hozzá Rushforth.

Az ACEA szervezet szerint a 109 320 darabos forgalomba helyezési adatával a Hyundai az európai újautó piac 3,3 százalékát birtokolja 2014 első negyedévében.

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei