Koncepcióautóként Pekingben bemutatkozott a Hyundai ix25


A Hyundai Motor Company egyelőre koncepcióautóként mutatta be az ix25 modelljét a 2014-es Pekingi Autószalonon, de a modell végleges változata már idén megjelenik a gyártó helyi kínálatában.

Az ix25 formavilága a Hyundai Motor Folyékony Szobrászat 2.0 stílusirányzatának prémium megjelenését viseli magán, amely harmóniát teremt a merész frontrész, a terjedelmes oldalvonalak és a sportos hátsó kialakítás között, amelyeket kiegészítenek a prémium SUV hatást kiegészítő apróbb részletek. A 2,0 literes benzines erőforrással felszerelt ix25 teljes hossza 4 270 mm, teljes szélessége 1 780 mm, míg magassága 1 630 mm, a tengelyek közötti távolság pedig 2 590 mm.    


„A Hyundai Motor az elmúlt 11 éves folyamatos innovációnak köszönhetően vezető autógyártóvá fejlődött Kínában” – mondta Sung Kee Choi, a Hyundai Motor elnöke. „A Hyundai Motor jelenleg új kihívás elé néz azzal, hogy a kínai vásárlók legkedveltebb autómárkájává váljon olyan kiváló minőségű modellekkel, mint a Kína számára fejlesztett ix25 szabadidő-autó és a most bemutatott vadonatúj Genesis modell.”  


Az ix25 legfőbb célcsoportja a fiatal generáció, akik stílust és ugyanakkor praktikumot keresnek és akiket a Hyundai Motor különböző marketingtevékenységeivel meg is szólít majd. Az év második felében érkező új modellel a Hyundai Motor kiegészíti versenyképes kínai kínálatát, így az ix25, az ix35, a Santa Fe és a Grand Santa Fe biztosíthatja a vezető pozíciót az ország gyorsan növekvő SUV piacán. Az ix25 „i” betűje a fiatal generáció „inspiráló, intelligens és innovatív” jellemvonásait jelképezi.


A Pekingi Autószalonon tartotta kínai premierjét a vadonatúj Genesis modell is. a 3,0 GDI és 3,3 GDI benzinmotorokkal ellátott, alapáron hátsókerék-meghajtású prémium limuzinban megtalálhatóak a legfejlettebb technológiák, mint a Hyundai HTRAC összkerékhajtási rendszere, automatikus vészfékrendszer, Head-up kijelző, és automatikus csomagtér-nyitás. A szintén az idei év második felében érkező vadonatúj Genesistől a Hyundai Motor a márka megítélésének javítását várja a kínai prémium kategóriában, ahol eddig csak az Equus luxusmodellt kínálta a márka.  


A két új modell mellett a Hyundai Motor összesen 18 autóját állította ki, köztük az i20 WRC versenyauót, a Mistrát, a Langdongot, az ix35-öt, a Santa Fét, az Equus limuzint és a Sonata Hybridet, de helyet kaptak az olyan új technológiák is, mint a következő generációs infotainment rendszerek bemutatása is.  

Egy elkülönült standon a Hyundai Motor haszongépjárműveit is bemutatta, köztük a Chuanghu modellt, amely a Hyundai Motor és a kínai Nanjun Auto 50-50 százalékos Sinchuan Hyundai közös vállalatának második modellje. A Trago Xcient prémium kamion alapján fejlesztett teherautó a kínai autópiac speciális igényei szerint alakították ki. A Chuanghu bevezetésével a Hyundai jelentősen kívánja növelni jelenlétét a világ legnagyobb haszongépjármű-piacán is.   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei