Ötven Hyundai került a német Telekomhoz


A Deutsche Telekom csoporthoz tartozó Telekom MobilitySolutions mobilitási szolgáltató vállalata első alkalommal szavazott bizalmat a Hyundai márkának, amelyből 50 darabot vásárolt.

A legnagyobb német telekommunikációs szolgáltató flottájában mostantól 35 középkategóriás Hyundai i40 1,7 CRDi kombi került Business csomaggal. Az igen népszerű i30 kompaktból a Telekom öt darab 1,4 CRDi motorral szerelt ötajtóst és tíz 1,6 CRDi motoros kombit vásároltak járműparkjukba. Az i30 kombiváltozatát szintén a kifejezetten a flottavásárlók részére összeállított Business felszereltségben vették át.   


„Nagyon örülünk annak, hogy a Telekom MobilitySolutions  vállalatot meggyőzték modelljeink formaterve és minősége” – mondta Marcus Schrick a Hyundai Motor Deutchland GmbH offenbachi központjában. „Az első 50 autó remek alapot jelenthet a kapcsolat további bővítéséhez.”

A Telekom MobilitySolutions számára a remek ár-érték arány és a modern formavilág mellett az ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia is fontos érv volt a döntésben. Ezeken felül pedig a különleges Business csomag tökéletesen illeszkedik a Telekom flottaüzemeltetőjének igényeihez.


Az i40 kombi esetében a Business csomag része a tolatókamerával felszerelt navigációs rendszer, a teljes értékű pótkerék, valamint a kulcsnélküli ajtónyitás és indítási rendszer. Az i30 kombiknál a Telekom munkatársak a „Business Advantage Csomag” kényelmét is élvezhetik, amely a navigációs rendszer és a kulcsnélküli indítás mellett a kétzónás automata klímát és az első ülésfűtéseket is tartalmazzák.   

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei