Koreában bemutatkozott a Hyundai „TUIX Edition”


A Hyundai Motor bemutatta az új Avante és a Santa Fe modelljének optikai kiegészítőkkel ellátott változatát. A „TUIX Edition” csomagot a szintén most bemutatott 2014-es Avante Coupe is megkapja.

A Hyundai Motor két Avante modellje a koreai márka ötödik generációs modelljének leszármazottja, amely már 2011 óta piacon van és a világpiacon Elantra és Elantra Coupe néven vált ismertté.


Az autógyártó nyilatkozata szerint a „TUIX Edition” tuningcsomagban sportos és egyedi kiegészítőkkel gazdagodott az Avante, illetve a Santa Fe. A csomagban első, hátsó és oldalsó légterelők terelik a levegőt a biztosabb útfogás érdekében, de ezeken felül stílusos oldaldíszítést, új tanksapka fedelet és kéttónusú, az Avanténál 17, a Santa Fénél 19 colos alufelniket is kapott az autó. 


A tuningcsomaghoz piros féknyergek is járnak. „Összességében a csomag a hagyományos változatokhoz képest sokkal sportosabb légkört teremt és ezekkel a kiegészítőkkel sokkal feltűnőbb jelenség az Avante az utakon” – áll a sajtóanyagban. Az ügyfelek az új modellek megrendelésekor a kereskedésekben kérhetik a sportcsomagot, de a már meglévő autójuk is felszerelhető a „TUIX Edition” kiegészítőivel. A közlemény szerint a csomag a hazai piacon eladott autókhoz rendelhető, de a külföldi vásárlók is kérhetik kereskedőiket hasonló tuningcsomagok beszerzésére.   


A csomag költsége függ a rendelt kiegészítők számától: a karosszériaelemek átszámítva 700 és 8000 dollár közötti összegbe, míg az alufelnik akár ezer dollárba is kerülhetnek.  


Ezzel egyidejűleg az autógyártó bemutatta az Avante Coupe 2014-es változatát is, amely új fényszórókat, hátsó lámpákat, továbbfejlesztett beltéri anyagokat, FLEX Steering kormányzást és új műszeregységet is kapott. Az Avante Coupe motorterében egy 2,0 literes, 175 lóerős GDi benzinmotor dolgozik.


A továbbfejlesztett Avante Coupe Smart alapára átszámítva 17 ezer dollár, míg a Premium változat 18 900 dollárba kerül Dél-Koreában.

Forrás: thekoreancarblog.comblog.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei