Megduplázott taxigarancia miatt újabb flottavásárló döntött a Hyundai mellett


A Gummersbach taxitársaság újabb két autó vásárlásával már összesen öt Hyundai i40 kombi fut a németországi Olpe város legnagyobb személyfuvarozójánál.

Az újabb két autóval együtt a Gummersbach vállalkozás autóinak fele Hyundai logót visel a hűtőrácsán. A vállalkozást vezető Heinz-Jürgen Gummersbach tavaly nyáron döntött először úgy, hogy három Hyundai i40 kombit vásárol flottájába. „A vezető és az utasok számára kínált nagyvonalú helykínálat és az ezzel összefüggő kényelem, amely ráadásul akár 1 719 literesre bővíthető csomagtér-kapacitással párosul és nem utolsósorban a verhetetlen ár-érték arány voltak a legfontosabb érvek számomra” – vázolta fel Gummersbach annak okát, amely miatt lecserélte eddigi Peugeot járműveit.   


A Hyundai Business Center helyi képviseletének szakértő tanácsadása és teljes körű szolgáltatása mellett a 2013 augusztusától érvényes kiterjesztett taxigarancia is hozzájárult ahhoz, hogy Gummersbach további két i40 kombit szerezzen be. A forgalmazó a taxi társaságok számára ugyanis az eddigi 100 ezer kilométer helyett immár 200 ezer kilométer futásteljesítményig felár nélkül vállalják a garanciát az i40 modellsorozatra, míg 1 200 euró megfizetése esetén további 100 ezer kilométerre, azaz összesen 300 ezer kilométerig érvényes az autó garanciája.

A 4,77 méter hosszú, 1,82 méter széles és 1,47 méter magas modellsorozatot a német Thomas Bürckle vezetésével a márka európai formatervező központjában, Rüsselsheimben alakították ki. A Hyundai elsősorban az i40 kombival a flottavásárlókat célozza meg. Az i40 a 2011-es piaci bevezetése óta számos díjat nyert: többek között tavaly az „Év taxija”, illetve a Focus online magazin „2016-os Maradványérték-óriása” díjat is kiérdemelte.  

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei