Három modellel lép színre a Hyundai Mexikóban


A koreai márka saját néven most lép először Mexikó bővülő autópiacára, ahol egy kisautó, egy limuzin és egy hobbiterepjáró alkotja a kezdő kínálatot.

A Hyundai bejelentette, hogy május 2-ától hivatalosan, saját márkakereskedelmi hálózatával is megkezdi tevékenységét Mexikóban, amellyel nagyobb részt kíván szerezni Latin-Amerika második legdinamikusabban fejlődő autópiacán. Az autógyártó idén legalább 20 kereskedésben kezdi meg három modelljének, a Grand i10 kisautó, az Elantra limuzin és az ix35 hobbiterepjáró értékesítését.


„Ez a legjobb időszak arra, hogy belépjünk a mexikói autópiacra, mivel az hatalmas potenciállal rendelkezik” – mondja Pedro Albarran, a Hyundai Motor Mexico (HMM) igazgatója. „Biztosak vagyunk termékeinkben és abban, hogy a kiváló minőségű szolgáltatásaink megnyerik majd a mexikói vásárlókat.” – tette hozzá.

A Hyundai tervei szerint fokozatosan bővítik majd a termékkínálatot Mexikóban, ahol legkevesebb 8 ezer autó eladását irányozták elő 2014-re. A kezdeti kínálat kialakításakor nagy hangsúlyt helyeztek arra, hogy mindhárom modell a nemzetközi média több rangos díját és elismerését is elnyerte, emellett mindhármat a természet által ihletett „Folyékony Szobrászat” márkaegységes stílusirányzat elvei alapján fejlesztettek ki.


Az idén megnyitó kereskedések közül 12 a fővárosban, Mexico Cityben működik majd, a többi pedig az ország különböző pontjain, így pl. 2-2 kereskedés Guadalajarában és Monterreyben működne. A HMM kereskedéseit a vállalat szigorú minőségi követelményei alapján építik és alakítják ki, ahol a hosszú távú kapcsolat kialakítása érdekében 5 év vagy 100 ezer mérföld garanciát vállalnak az eladott gépjárművekre.  

Az Indiából érkező Grand i10 vételára 131 900 és 164 900 mexikói pesó (kb. 2,3 és 2,8 mFt), az Elantra ára 234 500 és 297 900 mexikói pesó (kb. 4 és 5,1 mFt), míg a cseh gyártásból származó ix35 279 900 és 349 900 mexikói pesó (kb. 4,8 és 6 mFt) között lesz kapható az országban. Annak érdekében, hogy minél több mexikói vásárlóhoz jusson el, a márka Hyundai Finance néven rugalmas pénzügyi konstrukciókat is kínál vásárlói számára.  

Forrás: vanguardia.com.mx

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei