Egy korlátokkal teli világban a Hyundai valami egészen mást kínál


A Hyundai Motor „Egy korlátokkal teli világ” címmel vadonatúj digitális kampányt indított, amellyel a vállalat ötéves, kilométerkorlát nélküli garanciáját népszerűsítik.

A rövid animációs filmek gyűjteményének közös jellemzője, hogy a történések alatt a holland 2 Unlimited eurodance együttes 1993-as No Limit című slágerének akusztikus változata hallható. A történetek középpontjában ejtőernyősök, gorillák, elhanyagolt kastélyok és mariachi zenészek állnak, akik segítségével bemutatják a világ figyelemreméltó helyzeteinek korlátjait, majd emlékeztetik a nézőket a Hyundai korlátlan garanciájára.  


„Az ’Egy korlátokkal teli világ” kampányunkon keresztül elérhetjük azokat az embereket, akik még az autóvásárlási folyamat legelején tartanak” – mondja Mark Hall, a Hyundai Motor Europe marketingrészlegének alelnöke. „Tudjuk, hogy a garancia sokak számára fontos tényező, ám ez egy elég unalmas téma. Kampányunkkal a Hyundai iparágvezető, korlátlan ajánlatára hívjuk fel a figyelmet érdekes és humoros formában.”


Az új kampány többféle módon kerül a célközönség elé Európában, beleértve a televíziót, mozit és a nyomtatott formát csakúgy, mint az online és közösségi médiacsatornákat is, ahol a Hyundai több mint 1,5 millió rajongóval rendelkezik a Facebook, Twitter és YouTube oldalakon.


A Hyundai 2010 óta kínálja ötéves, Tripla 5 garanciacsomagját újonnan vásárolt autóihoz, amely nemcsak kilométer-korlátozás nélküli utazást tesz lehetővé, de tartalmazza a díjtalan ötéves országúti segélyszolgálatot és az ebbe az időszakra vonatkozó éves járműellenőrzést is.  

Az „Egy korlátokkal teli világ” kampány összes filmjét a Hyundai Motor Europe YouTube csatornáján találhatják meg az érdeklődők.



Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei