A Hyundai maradt a LEGOLAND támogatója


A Hyundai Motor Deutchland GmbH bejelentette, hogy újabb három évre, egészen 2017 márciusáig meghosszabbították a németországi LEGOLAND támogatási megállapodását.

Április elején megnyitotta kapuit a a németországi Günzburgban található LEGOLAND Deutchland, ahol számtalan érdekesség várja a kisebb és nagyobb látogatókat egyaránt. Mialatt a 3-4 évesek a Hyundai Junior autósiskolájában első vezetési élményeiket gyűjtik, addig a nagyobbak a közlekedés szabályaival ismerkedhetnek meg – a stoptáblától a piros lámpán át egészen a körforgalomba behajtásig. Aki pedig a Hyundai tanulóautójának 6 km/órás sebessége mellett helyesen dönt, az megszerezheti első jogosítványát is.   

A felnőttek mindeközben különböző programokon keresztül ismerkedhetnek meg a Hyundai világával. Különböző modellekből – a városi i10-től a kompakt i30-on keresztül egészen a tágas családi Santa Fe terepjáróig – álló tesztflotta áll rendelkezésre a kereken 26 futballpályányi területű parkban. Különleges esemény lesz az augusztus 2. és 3. között megrendezésre kerülő Hyundai családi hétvége, hiszen ekkor a Hyundai kulcs és forgalmi engedély felmutatásával a vezető és három kísérője ingyenesen léphet be az élményparkba. Itt pedig különböző feladatok várnak a látogatókra, akik között a Hyundai értékes nyereményeket sorsol ki.   


„A Hyundai az egész család életre szóló kísérője kíván lenni. Szeretnénk a mobilitást játékosan megélhetővé tenni és a LEGOLAND semmi máshoz nem fogható lehetőséget kínál erre” – mondja Markus Schrick, a Hyundai Motor Deutchland vezetője. „A márka és annak munkatársai már évek óta részt vesznek különböző gyermek- és ifjúsági programokban. Így például már 10 éve a németországi Caritas támogatói is vagyunk. A társadalmi felelősségvállalás a Hyundai szívügye.”

A Hyundai autósiskolája és a nagy családi hétvége mellett a márka cégautóként és transzferjárműként összesen 30 járművet bocsátott a LEGOLAND rendelkezésére.

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei