850 darab megrendelés érkezett a Hyundai Santa Fére Indiában


A Hyundai Motor India márkakereskedőinél két hónap alatt 850 megrendelés érkezett a frissen bemutatott harmadik generációs Santa Fe modellre.

A Hyundai február elején, a Delhi Autószalonon mutatta be a Santa Fe vadonatúj generációját az indiai közönségnek. Annak ellenére, hogy az önhordó karosszériás Santa Fe 251 ezer rúpiás ára magasabb, mint a hasonló kategóriájú, alvázas Toyota vagy Mitsubishi modelleké, a Hyundai által várt havi 150 darabos keresletnél jóval nagyobb mértékű megrendelés érkezett a modellre. Amennyiben ez az érdeklődés folyamatossá válik, a vállalatnak el kell gondolkodnia a termelési kapacitás növelésén.  

A két hónap alatt összegyűlt 850 darabos megrendelés ugyanis azt jelenti, hogy a várólista máris négy hónaposra nőtt. Így a Hyundainak legalább havi 50 darabbal kellene megnövelnie ahhoz a gyártás mennyiségét, hogy a várakozás időtartama az elvárható 2-3 hónaposra zsugorodjon.


Az Indiában kapható Santa Fe elsőkerekes és összkerékhajtásos kivitelben kapható, előbbi hatfokozatú manuális vagy automatikus váltóval, míg utóbbihoz kizárólag automata váltó jár Mindkét modellt a széria 2,2 literes dízelmotorja mozgatja 194 lóerővel és 437 Nm-es nyomatékkal. A folyékony szobrászat által ihletett Santa Fe hétszemélyes változatban és olyan luxus kiegészítőkkel kapható, amelyek hiányoznak a Toyota és a Mitsubishi modelljeiből.   


Forrás: indiancarsbikes.in

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei