Terepcsomagot kapott a Hyundai ix20 Belgiumban


A Hyundai belga importőre minden különösebb hírverés nélkül bemutatta az ix20 Cross változatát, amelyhez az MS Design adta a karosszériaelemeket.

A Hyundai nem ismeretlen az álterepjárók világában, hiszen csaknem tíz éve, a Getz modellfrissített változatából már készült Cross kivitel, amelyet néhány nyugat-európai piacon értékesítettek. Ezek után az eredeti i30 modellhez az MS Design kínált olyan kiegészítőket, amelyek harciasabbá tették a modell megjelenését. Jelenleg pedig a brazil piacon hódit a HB20 kisautó ötajtós változatának terepváltozata HB20X néven.


A Hyundai belga képviselője úgy látta, hogy amíg meg nem jelenik a márka kisterepjárója, addig az MS Design csomaggal felszerelt ix20 Cross változatot kínálja a városi terepjárók iránt érdeklődőknek. Az egyelőre csak a helyi piacon árusított enyhén megnövelt hasmagasságot, az első-hátsó lökhárítókra, kerékjáratokra és küszöbökre fekete műanyag védőelemeket kapott, de alsó védőlemezekkel is felszerelték az ix20-at. Emellett 16 colos egyedi könnyűfém felnijeiről is felismerhető az új modell.


Az ix20 Cross gazdag alapfelszereltséggel rendelkezik: a keréknyomás-ellenőrző, automata klímaberendezés, sötétített hátsó üvegek, sebességszabályozó, de ezek mellett az érintőképernyős, tolatókamerával is felszerelt, hét évig ingyenesen frissíthető navigáció szintén az alapellátmány részét képezi.


Az ix20 Cross 1,4 literes 90 lóerős benzines változatának alapára 16 999 euró Belgiumban, a dízelek kedvelői pedig 19 649 euróért juthatnak hozzá a 115 lóerős 1,6 literes CRDi motorral szerelt modellhez. Ezekhez is természetesen továbbra is jár a Hyundai Tripla garanciacsomagja 5 éves korlátozás nélküli garanciával, 5 éves assistance szolgáltatással és éves felülvizsgálattal együtt.

Forrás: worldcarfans.comgroenlicht.be

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei