Indiában már kapható a Hyundai Xcent


India legnagyobb autóexportőreként és második legnagyobb autógyártójaként a Hyundai Motor India megkezdte az Xcent kompakt lépcsőshátú családi modelljének értékesítését.

Az Xcent segítségével a Hyundai újraértelmezi az autóipar jelentőségét az indiai kompakt limuzin kategóriában azzal a szándékával, hogy a stílusos és értéket kereső vásárlók számára kínáljon megfelelő autót.  

„Az Xcent olyan világszínvonalú termék, amelyet az indiai családok számára fejlesztettünk ki” – mondta a bevezetéskor B. S. Seo, a HMIL ügyvezető igazgatója. „A Hyundai Motor világszínvonalú technológiáinak felhasználásával az Xcent új mércét állít minőség, formaterv, térérzet, felszereltség és vezetési élmény terén a kompakt limuzinok között. Rengeteg energiát fektettünk bele az Xcent versenyképes árának kialakításába azért, hogy kiváló értéket kínálhassunk és ezáltal a legkedveltebb és leginkább megbízható márkává válhassunk Indiában.”   


A csomagtértől eltekintve az Xcent kialakítása teljesen megegyezik a Grand i10 kisautóéval, amelyre a lépcsőshátú változat épül. Ezzel együtt a belső elrendezést is a kisautótól örökölte meg a modell, amely hatféle színben és háromféle felszereltségben kerül értékesítésre.

A Base, S és SX változatokban kínálat újdonság jobban felszerelt változataiba akár nyomógombos indítás, automata klíma, hátsó szellőzők, kormányról vezérelhető audiórendszer, parkolóradar és két légzsák is kérhető. Az S és SX változatokhoz egy csomagban az ABS is megtalálható. A Base és az S kivitel 14 colos acélfelniken, míg az SX 14 colos alufelniken gördül, de utóbbihoz kérhető 15 colos alufelni is.


Az Xcentet kétféle, a Grand i10-ből érkező erőforrásokkal kínálják. Az 1,2 literes benzinmotor 83 lóerős, amely ötfokozatú manuális váltóművel érkezik, de az S és az SX változatokhoz négyfokozatú automata váltó is rendelhető. Emellett létezik egy 1,1 literes, háromhengeres CRDi dízelmotor is, amely 72 lóerővel gazdálkodik és kizárólag manuális váltóval érhető el.

Az Xcent benzines Base alapváltozatának indulóára 466 000 rúpia (kb. 1,7mFt), míg a legolcsóbb dízel 556 000 rúpiába (kb. 2mFt) kerül. A kínálat csúcsán az opciós csomagokkal ellátott SX dízel áll, amely 738 000 rúpiáért (kb. 2,7mFt) vihető haza.


Forrás: hyundai.com/inteam-bhp.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei