Kiszivárgott fotókon a Hyundai új kisterepjárója


Egy állítólagos hivatalos prospektusfotón ismerhetjük meg a Hyundai vadonatúj kisterepjáróját, mielőtt a modellt április 20-án a Pekingi Autószalonon lelepleznék.

Az új modell formavilágával illeszkedik a koreai márka eddig megismert hobbiterepjáróihoz, így felfedezhetjük benne az ix35 hátrahúzott fényszóróit és ködlámpáit, a díszesen krómozott, természetesen hatszögletű hűtőmaszk pedig a Santa Fét juttathatja eszünkbe. Emellett az új modell ezüst alsó védőlemezt és ugyanilyen hosszanti tetőtartókat is kapott.   


Az autó ugyanarra a padlólemezre épül, mint amelyen az ősszel bemutatkozó második generációs i20 fut majd, így motorkínálata is várhatóan megegyezik majd azzal. Ezek alapján kis hengerűrtartalmú négyhengeres benzines és három-, illetve négyhengeres dízelmotorok alkotják majd a motorpalettát, ám a korábbi kémfotók alapján akár 2,0 literes motor és összkerékhajtás is szerepelhet majd az új kisterepes kínálatában.


A Pekingi Autószalonon bemutatkozó változatot a Beijing Hyundai kínai üzemében gyártják majd az év második felétől. Az autó azonban nemcsak Kínában lesz kapható, a hírek szerint a Hyundai törökországi gyártósorán már folynak az előkészületek a modell fogadására.

Forrás: worldcarfans.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei