Hyundai flottasikerek Angliában


A Hyundai UK 2014 első negyedévének rekordeladásaiban jelentős szerepet játszanak a márka flottaértékesítési eredményei is.

A Hyundai 2012-es és 2013-as erős fejlődését folytatva idén év elején is jelentősen tudta növelni eladásait, miután a vállalat átfogóan átalakította termékstruktúráját. 2014 első negyedévében a Hyundai flottaértékesítése 11 800 autó eladásával 15 százalékkal haladta meg a tavalyi időszak eredményét. Ebben az időszakban a március hozta a leglátványosabb fejlődést: a 7 589 darabos eredmény 30,4 százalékkal több, mint egy évvel korábban. Összességében 23 103 darab kelt el Angliában, amely 22,8 százalékos pluszt jelent.

„A Hyundai pozitív évkezdése a márka azon stratégiájának eredményét bizonyítja, amelynek keretében teljes vásárlói értéket szállítunk ügyfeleink részére a vásárlási folyamat mellett a fenntartásban is” – mondta Martin Wilson, a Hyundai UK flottavásárlási igazgatója. „A flottaeladások 24 százalékkal emelkedtek, de emellett a Hyundai partnereiként a kereskedőknél is hatalmas előrelépés történt, ahol 21 százalékkal nőtt az eladott járművek mennyisége. 2014-re célunk a fenntartás költségeinek további csökkentése, a vevőszolgálat színvonalának fejlesztése és egy olyan szakembergárda kiképzése, akik a vásárlók márkahűségét tudják fejleszteni.”


A flottaprogram egyik elősegítő tényezője a Hyundai által elindított Flotta vevőszolgálati program, amely kezdeményezés célja, hogy a segítse a Hyundai autóflottával rendelkező flották üzemeltetését. A Hyundai kereskedőhálózatában működő program különböző egyedi kedvezményekkel segítik a flottaügyfeleket, amelyek négy különböző területet ölelnek fel: a birtoklás költségei, a használat egyszerűsége, átláthatóság és általános tapasztalat.

„A program lehetőséget ad számunkra, hogy egységesebb és versenyképesebb szolgáltatást nyújtsunk, amelynek eredményeként közvetlen flottaértékesítésünk 10 százalékkal nőtt, a kereskedők flottaeladásai pedig ugyanakkor 20 százalékkal emelkedtek” – teszi hozzá Wilson.  

A Hyundai emellett különválasztotta a vállalati tevékenységeket, így ma már a vállalaton belül létezik szerződéses bérleti, lízing és állami flottaértékesítési részleg is.

„A csapat legutóbb Graham Burton, a Flotta Vevőszolgálati részleg igazgatójává kinevezésével tovább bővült azért, hogy fejlesszük a birtoklás költségeinek, a vásárlók élményeinek, vevőszolgálati tapasztalatainak és javítási átláthatósági színvonalát” – mondja Wilson. „Továbbá Paul Williams személyében a Hyundai is kinevezte a Nemzeti Flottaértékesítési vezetőjét, akinek feladata fejleszteni a kapcsolatot a meglévő ügyfelekkel és új ügyfeleknek is bemutatja a márkát.”    

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei