Ősszel Európában is bemutatkoznak a Hyundai haszonjárművei


A Hyundai a személyautó-piac után a haszonjárművek között is erősíteni kívánja pozícióit, ezért a szeptemberi frankfurti kiállításon megjelennek saját teherautóikkal.

A szeptemberben Frankfurtban megrendezésre kerülő Nemzetközi Haszonjármű kiállításon  a Hyundai egy 6,2 méter hosszú 3,5 tonnás teherautót kíván bemutatni. Erről Markus Schrick, a Hyundai Motor Deutchland vezetője beszélt a vállalat offenbachi központjában.

„Egyelőre a reakciókra vagyunk kíváncsiak” – mondja Schrick. Hozzátette, egy vagy két hasonló típus már 2015-től elérhető lesz Németországban. Eddig a Hyundai csupán a jóval kisebb H-1 haszonjárművel volt jelent a piacon.


A járművek mellett már az értékesítési struktúrára vonatkozóan is vannak elképzelések. „Ez azonban már nem a Hyundai Motor Deutchland feladata lenne” – mondja Schrick. Ezen túlmenően azonban egyelőre még nem született arról döntés, hogyan és milyen formában lép a Hyundai a nehéz teherautók piacára.  

A koreai központból már korábban is érkeztek hírek arra vonatkozóan, hogy az elmúlt évben bemutatott Xcient modellt az európai teherautó-piac igényeire figyelemmel tervezték. Egy forrás szerint a Hyundai ezt a modellt kívánja kiállítani az őszi szalonon.  

Forrás: kfz-betrieb.vogel.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei