A Hyundai lett az Arizona Cardinals szponzora


A Hyundai Motor Company együttműködési megállapodást írt alá az Arizona Cardinals amerikai focicsapattal, amellyel a koreai autógyártó a csapat egyik fő szponzorává lépett elő.  

A Hyundai és vele együtt a Phoenix területi kereskedője megkapta a névhasználati jogot a Carnivals nyári edzőtáborában, a Phoenix egyetemi stadion egyik lelátóján, valamint a Glendale stadion bejáratánál.

A csapat nyári edzőtáborának neve „A Hyundai bemutatja: Cardinals Edzőtábor” lesz, valamint a Phoenix egyetemi stadion egyik bejáratát Hyundai Kapu 1-nek hívják a jövőben.    


„Bízunk benne, hogy az együttműködésünk eredményeként a Hyundai és a az Arizona Cardinals is továbbfejlődhet, mellyel egyedülálló élményt nyújthatunk a csapat szurkolóinak az NFL szezonban.” – mondta Derrick Hatami, a Hyundai Motor America nyugati régióért felelős vezetője.  

A Hyundai a mostani mellett támogatja a Pittsburgh Steelers csapatát.

Az amerikai foci világában nem ritka az autógyártói támogatás, hiszen a Hyundai mellett a Ford Motor és a Toyota is számos csapat szponzora: a Ford a Dallas Cowboys, a Tampa Bay Buccaneers, a New York Giants, a Cleveland Browns, a Detroit Lions és más egyéb csapatokat is támogat. A Toyota pedig a New England Patriots, a Oakland Raiders, a San Diego Chargers és kisebb csapatok támogatója.

Emellett a Chevrolet az Arizona Diamondsback, a Kia és a Toyota pedig a Phoenix Suns helyi szponzorai is.

Forrás: bizjournals.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei