Arvind Saxena elhagyja a Hyundait


Az indiai Hyundai hírek elmaradhatatlan szereplője volt az utóbbi időben a márka indiai képviseletének alelnöki, valamint marketing és értékesítési vezetői feladatait ellátó Arvind Saxena, aki hét év után elhagyja a vállalatot.

„Mr. Saxenával az együttműködésünk kölcsönösen gyümölcsöző volt. Alázattal vezette a márkát az elmúlt években, hogy az élen maradhasson. További minden jót kívánunk neki az eljövendő kihívásaihoz.” – mondta B. S. Seo, a HMIL ügyvezető igazgatója.

„Mindig hálás leszek a HMIL-nél eltöltött időszakomért. A szervezet kész volt befogadni új ötleteket, személyesen én pedig sokat tanultak azalatt az időszak alatt, amelyet a Hyundai Motornál töltöttem. A vállalatnak igen erős sikerességi tervei vannak rengeteg tehetséges munkatárssal, akik biztosan még magasabb szintre emelik a jövőben a márkát.” – mondta Arvind Saxena.  

Saxena a pletykák szerint a Volkswagen indiai részlegéhez távozik, ám ezt még nem erősítették meg. Ott a marketing és értékesítés vezetőjeként folytatja majd karrierjét. A Hyundainál jelenleg keresik a megfelelő személyt Saxena posztjának betöltésére.

Forrás: rushlane.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei