A J.D Power indiai felmérésében is kimagasló a Hyundai


A Hyundai a 16 vizsgált márka közül az egyetlen, mely az idei J.D. Power Asia Pacific 2012 India Jármű Megbízhatósági Tanulmányában javítani tudott eredményén.

A vizsgált kilenc kategória közül háromban jóval kevesebb probléma adódott a Hyundai modellekkel, mint a korábbi években, mely 14 pluszpontot eredményezett a Hyundai tavalyi eredményéhez képest. A felmérés győztesei így saját kategóriájukban a Hyundai Santro, az i20 és a Verna modellek.    


A Hyundai idei teljesítménye alátámasztja a vállalat elmúlt három évben végrehajtott radikális minőségfejlesztési és minőségbiztosítási koncepcióját. a közvetlen konkurenseikhez képest jelentősen kevesebb hiba merült fel a Hyundai modelleknél, mellyel a márka tovább erősítheti a minőségre és megbízhatóságra épülő márkaképét és végső soron ezzel növelheti eladásait is.

Az immár ötödik alkalommal elvégzett felmérésben 16 kategória 62 modellje vett részt. a Hyundai modellek mellett más kategóriákban a szintén Indiában gyártott Suzuki Swift DZire, a Honda Civic, a Toyota Innova és a Honda CR-V győzedelmeskedett.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei