Egyik legfontosabb piacán is beárazták a Santa Fét


A dél-koreai Hyundai nyilvánosságra hozta a Santa Fe 2013-as változatának hivatalos árlistáját, amely szerint az új terepjáró alapváltozata 25275 dollárba kerül.

A gyártó tájékoztatása szerint az új Santa Fe Sport modellt kétféle erőforrással lehet majd választani: a 2,4 literes, közvetlen befecskendezéses motor teljesítménye 190 lóerő, míg a 2 literes, turbófeltöltéses és közvetlen befecskendezéses modell 267 lóerős teljesítménnyel büszkélkedhet.


Az új generációs Santa Fe Sport modell négy változatban lesz kapható az Egyesült Államokaban: a 2,4 literes elsőkerék-meghajtásos változat 25275 dollárért, a 2,4 literes összkerekes változat 27025 dollárért, a 2 literes turbóváltozat 28525 dollárért, míg a csúcsmodell 2 literes turbós, összkerekes 30275 dollárért lesz megvásárolható.

Az új modell alapfelszereltségének részét képezi a hatfokozatú automata váltómű, 17 collos alufelnik, 7 légzsák, légkondicionáló berendezés, visszagurulás-gátló, lejtmenetvezérlő, riasztóval ellátott távirányítású központi zár, LED féklámpák és nappali fény elöl, elektromos ablakemelők, illetve bluetooth kihangosítóval ellátott 6 hangszórós rádió. A turbóváltozat alapkivitele 19 collos alufelniket, krómozott kipufogót, Supervision műszeregységet és nyomógombos indítást is kap.

Az új Santa Fé modellt az áprilisi New Yorki Autókiállításon mutatták be a nagyvilágnak. A megújult modell amerikai gyártásáról egyelőre nincs hír.

Forrás: inautonews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei