Autókkal támogatja a Hyundai a FIFA U-20 világbajnokságot


A Hyundai Motor Company bejelentette, hogy 16 busszal és 15 személyautóval támogatja az idén Japánban megrendezésre kerülő FIFA U-20 női labdarúgó világbajnokság megrendezését.

A rendezvény szervezői, valamint a nemzeti csapatok a Hyundai Universe Noble luxusbuszai mellett i40-es és Grandeur modellekben utazhatnak a verseny ideje alatt, mely augusztus 19. és szeptember 8. között kerül megrendezésre a szigetországban. A 20 év alatti nők számára megrendezett világbajnokság mérkőzéseit Tokióban, Hirosimában, Kobéban, Miyagiban és Saitamában tartják.


Az augusztus elején megtartott átadási ceremóniát a tokiói nemzeti stadionban rendezték meg, ahol a torna több mérkőzése mellett a döntő is zajlik majd. Az átadáson megjelent többek között Dong Seob Kim, a Hyundai Motor Japan elnöke, valamint Takahiko Arima, a szervezőbizottság marketingvezetője is.  

„Mivel hamarosan kezdetét veszi a rendezvény, így az átadási esemény kulcsfontosságú része a FIFA U-20 világbajnokság előkészítő tevékenységének.” – mondta Arima. „Stílusos, megbízható és kényelmes járművek elismert gyártójaként semmi kétség, a Hyundai magas színvonalú szolgáltatásaival nagy mértékben hozzájárul a verseny sikerességéhez.”


„Ez már a második alkalom, amikor a Hyundai egy Japánban megrendezett FIFA eseményre szállít járműveket. Az első alkalom a tíz éve, Dél-Koreával közösen megrendezett FIFA labdarúgó világbajnokság volt.” – mondta Kim. „A FIFA U-20 női labdarúgó világbajnoksága megteremti a jövő női labdarúgó sztárjait. Örülünk annak, hogy a járműveinkkel hozzájárulhatunk a kiváló sportolási körülményeik megteremtéséhez.”

A Hyundai Motor Japan marketingtevékenységének részeként házigazdaként vesz részt a világbajnoksághoz kapcsolódó rendezvényeken, valamint a verseny ideje alatt a stadionokban kiállítja a Hyundai új Universe Noble buszait is.


Az átadott járművek közül a Universe Noble a márka buszkínálatának legmagasabb kategóriájú képviselője, míg az i40 stílusával és képességeivel az európai ízlésvilágot tükrözi. A Grandeur modell Dél-Koreában az értékesítés éllovasa, Amerikában és a  világpiacon is egyre népszerűbb modell.

A Hyundai rendkívül büszke arra, hogy 1999. óta támogathatja a FIFA rendezvényeit, amelyet egészen 2022-ig szerződés garantál.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei