Augusztus végétől kapható a Langdong Kínában


A Hyundai a kínai piac igényei szerint átalakított Elantra legújabb változatát augusztus 23-tól kezdi árusítani a világ legnagyobb autópiacán.

Az Elantra Langdong névre keresztelt autó a típus jelenleg futó, MD gyári kódnevű modelljére épül, melyet azonban jelentősen átalakítottak a helyi igényeknek megfelelően. Így a Langdong 4 centiméterrel hosszabb, mint a világ más részein árusított ikertestvérei, mely kizárólag a hátsó lábteret gazdagítja. Emellett új első kiképzést is kapott, melyben jelentősen több a krómbevonat. Mindezek célja a modell magasabbra pozícionálása volt az erősödő versenyhelyzetben.  


Az autó mozgatásáról kétféle motor gondoskodhat: egy 1,6 literes, 127 lóerős, illetve egy 1,8 literes, 140 lóerős benzinmotor, melyekhez hatfokozatú manuális vagy automata váltó rendelhető. Az előzetes információk szerint az új modell 120 és 170 ezer jüan közötti áron lesz kapható, mely 20 ezerrel több, mint amit a korábbi hírekben közöltek.


Az új verzió mellett a Beijing-Hyundai kínai gyáraiban továbbra is gyártásban marad az Elantra két korábbi generációja is, amelyeket korábban már szintén a helyi igényekhez igazítottak.

Forrás: carnewschina.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei