Az Elantra 2012 legjobb családi autója


A 2012-es Hyundai Elantrát választotta a Legjobb Családi Autónak idén a Parents magazin és az Edmunds.com.

„A modern formatervnek, a gazdaságos erőforrásnak, az alapáron kínált rengeteg biztonsági berendezésnek és opciós listájának köszönhetően a népszerű Hyundai Elantra tökéletes választás a kisebb, szerényebb anyagi lehetőségekkel rendelkező családok számára is.” – mondta Scott Oldham, az Edmunds.com szerkesztője.

A Parents magazin és az Edmunds.com szakértői immár ötödik alkalommal választják meg az év családi autóját, melynek kiválasztásához több száz járművet vizsgálnak meg, az értékelés középpontjába az adott jármű biztonságát, illetve megbízhatóságát állítva. Természetesen emellett az autó teljesítménye, belső, külső tulajdonságai, illetve családbarát szolgáltatásai is közrejátszik a végső pontszám kialakításakor.


Minden vizsgált járműben megtalálható volt a blokkolásgátló, a menetstabilizáló, illetve a 6 légzsák. Továbbá idén rekordszámú, 14 vizsgált jármű kapta meg a legjobb biztonságért járó elismerést az amerikai Közlekedésbiztonsági Intézettől.

„A Hyundai kategóriájában a legnagyobb helykínálattal és legjobb családbarát szolgáltatáscsomaggal rendelkezik, melynek köszönhetően a modell ideális a szülők számára.” – mondta Scott Margason, a Hyundai Motor America terméktervezési igazgatója.

Forrás: tribune.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei