Ötven eladott teherautó Új-Zélandon


A Hyundai New Zealand az ötvenedik eladott teherautóval új mérföldkövet állított fel a forgalmazás 2009-es beindítása után, mely egyben jelzi a Hyundai iránti növekvő keresletet. 

A City Care vállalat vásárolta meg az Új-Zélandon forgalomba helyezett 49. és 50. Hyundai teherautót, miután 2009-ben megkezdték a tehergépkocsik forgalmazását az országban.

Abban az évben mindössze kettő darabot helyeztek forgalomba, ötöt 2010-ben, 23-at 2011-ben, míg idén májusig már 21 darabnál tartanak. További 16 darabot helyben és Dél-Koreában készítenek jelenleg és hamarosan azok is forgalomba kerülnek.

„A City Care erős kapcsolattal rendelkezik a Christchurchben található Hyundai haszonjármű üzletágával.Cégünk büszke a jól működő együttműködésre.” – mondta Onno Mulder, a City Care ügyvezetője. „Jelenleg nyolc új Hyundai teherautóval rendelkezünk, mely tökéletesen elegendő a karbantartási munkálatainkhoz és a forgalmi feladatok kezelésére. A járművek könnyűek, versenyképes árral rendelkeznek és megbízhatóak is. A Hyundai kisteherautói, terepjárói is a személyszállító flottáink részét képezik.” – tette hozzá.


A HMC Korea 1988. óta gyártja balkormányos, 2009. óta jobbkormányos haszonjárműveit az országban, melyek közül jelenleg három modell érhető el a kínálatban: HD45, HD65 és a HD75 modellek.

Mindhárom modell különböző tengelytávolsággal alap, vagy ún. Super Cab fülkével, mely utóbbi 300 milliméternyi pakolásra alkalmas helyet enged a vezetőülés mögött. Ezenkívül a HD65 és HD75 modellekhez hétszemélyes utasfülke is kapható. 

A több, mint 50 értékesített teherautó fele HD75 modell. A ponyvás és dobozos kivitelek mellett hűtődobozos, gáztartály-rekeszes és forgalomirányító felépítményes változatok is megtalálhatóak a City Care szolgálatában.  

Ahogyan a többi Hyundai termék is, a teherautók is kényelmet és biztonságot nyújtanak az utasok számára. A vezetői környezet ergonomikus tervezésű, a vezetőülés felfüggesztése és a színezett üvegek a vezető kényelmét szolgálják. A járművek biztonságáról pedig a biztonsági fülke mellett ABS és fékerő-elosztó is gondoskodik.  

Forrás: prweb.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei