A Veloster a legvagányabbak között


Az amerikai Kelley Blue Book elkészítette a 18 ezer dollár alatti 10 legvagányabb autók listáját, melyen innovatív technológiájának és egyedi megjelenésének köszönhetően a Hyundai Veloster is helyet kapott.

„A sokoldalúság, az innovatív technológia és az egyéni stílus a Hyundai vitathatatlanul az egyik legvagányabb autóvá teszi a Velostert.” – mondta Jack R. Nerad, a Kelley Blue Book főszerkesztője és piaci elemzője. „A háromajtós Veloster – egy a vezető-, kettő az utasoldalon – egyike a legjellegzetesebb autóknak a mai piacon.”

Két kritérium, a vezetés és a birtoklás öröme a kbb.com legfontosabb tényezői között találhatóak, melyek együtt alkotják a „vagányságot”. A listán szereplő járművek mindegyike megkapható maximálisan 18 ezer dollárért (kb. 4,4 mFt), mely a Kelley Blue Book által vezetett statisztikák szerint az az összeg, melyet egy átlagos vásárló költ autóra Amerikában.  

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a kbb.com a Veloster modellt is a vagány autók körébe sorolta.” – mondta Scott Margason, a Hyundai Motor America termékfejlesztésért felelős igazgatója. „A Veloster gazdaságossága, ikonikus dizájnja és fejlett technológiája mind elérhető áron kapható. A tervezők egyértelműen a vagányságot is beleépítették a modellbe.”

A Veloster az első Hyundai modell, melynek átlagfogyasztása eléri a 6 liter/100 km-t, ezentúl egy kompakt funkcionalitását és egy kupé sportosságát és stílusát is nyújtja. A Velosterben is megtalálható a Hyundai új Blue Link telematikai rendszere, valamint a Pandora internet rádióval ellátott 7 collos érintőképernyő is.

A listán a Veloster mellett szerepel még a Hyundai leányvállalatának, a Kia Motors Soul modellje is.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei