Hyundai sportmodellek a népszerű videójátékban


A Hyundai Motor bejelentette, hogy két izgalmas modellje is bemutatkozik az „Asphalt 7: Heat” videójáték, amely az iOS és Android rendszerű okostelefonokon futtatható.

A Gameloft fejlesztőcég legnépszerűbb „Asphalt 7: Heat" játékában 60 nagyteljesítményű sportkocsi mellett immár a Veloster Turbo és a Genesis Coupe is választható opcióvá vált.  


A digitális és közösségi játékok vezető fejlesztője júniusban mutatta be az „Asphalt” sorozatának legújabb darabját, most a Hyundai modellek bevezetésével pedig egy frissítést hajtott végre a programon. Az együttműködés egybevág a Hyundai „Modern Premium” márkapozícionálási irányzatával, melynek eredményeként a Hyundai innováció a vásárlóknak az elvártnál jóval többet kínálhat.


A dinamikus játékmenetéről és magas minőségű grafikájáról ismert Gameloft „Asphalt” sorozatát a bemutatás óta több, mint 50 millió alkalommal töltötték le a felhasználók. Az „Asphalt 7: Heat” egy adrenalinnal telített autóverseny program, ahol a versenyzők nyaktörő sebességgel száguldanak a világ körül.


A kapcsolat révén a Hyundai tovább növeli mobil marketingjét, melynek eredményeként a márka elismertsége tovább nőhet. Az „Asphalt 7: Heat” márkaintegráció mellett a Hyundai és a Gameloft a „”GT Racing: Motor Academy for Android” exkluzív verzióján is dolgozik, amelyben a Genesis Coupe mellett megtalálható lesz a márka futurisztikus i-oniq tanulmányautója is. A második félév során a Hyundai a mobil marketing keretein belül számos különleges eseményt tervez a cég leányvállalatainak bevonásával.


„Reméljük, hogy a Gamelofttal közös projektünk mind a Hyundai tulajdonosok, mind a fiatalabb generáció számára megadja a lehetőséget, hogy megismerhessék a Hyundai márkát.” – mondta Wonhong Cho, a Hyundai Motor marketing igazgató-helyettese. „A Hyundai briliáns marketingtevékenységgel tovább folytatja a ’Modern Premium’ értékeinek közvetítését jelenlegi és jövőbeli ügyfelei számára.” – tette hozzá Cho.  


„Nagyon örülünk annak, hogy a Hyundai partnereként újat tudunk nyújtani a márka rajongóinak és annak is, hogy az ikonikus márkákat felvonultató ’Asphalt 7:Heat' programunk több, mint 60 autót számláló kínálata immár a Hyundai modellekkel is kibővülhetett, valamint a játékosok megismerhetik a híres i-oniq  tanulmányt a ’GT Racing: Motor Academy’ játékban is.” – mondta Alexandre Tan, a Gameloft üzleti fejlesztési igazgatója.

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Forrás: cisionwire.com 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei