A Hyundai 2013-as társadalmi felelősségvállalásai Csehországban


A Hyundai Motor Manufacturing Czech már a megalakulásától kezdődően jó szomszéd és a társadalom megbízható társa kíván lenni. Ezt a szándékot a különböző társadalmi felelősségvállalási programokon keresztül valósítja meg a vállalat.  

Ezek közül az egyik legfontosabb a véradási program, amelyet tavaly már ötödik alkalommal rendeztek meg a HMMC berkein belül és ahol összesen 266 munkatárs vett részt. Nem kevésbé fontos a Hyundai Alapítványon keresztüli pénzgyűjtés, amelyet olyan programokra szántak, amelyek fejlesztik a térség gyermekeinek és fiataljainak tudását, készségeit, valamint egészségügyi állapotukat. Ilyen volt az OxyBox, egy különleges sátor, amely lehetőséget nyújtott Ostrava polgárainak arra, hogy friss és tiszta levegőt szívjanak.


További rendszeres program a Jó szomszéd projekt, amelyen keresztül a HMMC pénzügyileg támogatja 13 környező település kulturális és közösségi életét, vagy a cseh-koreai napok, amelyet Ostravában tartanak meg. Ez utóbbi rendezvényen a látogatók már hetedik alkalommal tekinthettek bele a hagyományos és kortárs koreai kultúrába. A vállalat ezenfelül a fiatal tehetségeket is felkarolja, hiszen ebből a célból már számos előszériás autót adományoztak műszaki iskolák és egyéb intézetek számára. 2008 óta a vállalat összesen 78 autót adományozott ilyen módon.     


A HMMC 2013 során számos egyéb projekten keresztül is támogatta a fiatalokat. Az „Együtt a biztonságosabb Ostraváért” és a „Vakáció vége – a forgalom indul!” kampányok középpontjában a biztonságos közlekedésre nevelés áll, a nosovicei óvodásainak és az általános iskola tanulóinak pedig hagyományosan mikulásünnepséget szerveznek a HMMC munkatársai.


A vállalat azonban nem feledkezett meg dolgozóiról és családtagjairól sem. a Hyundai Family Day rendezvényt szokás szerint minden június utolsó szombatján tartják meg, ahol számos vetélkedő és szórakoztató programok várják a gyár területére érkező munkatársakat és családtagjaikat.  

Forrás: hyundai-motor.cz

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei