A Hyundai a Kelet-ázsiai Világgazdasági Fórum hivatalos járműve


A Fülöp-szigeteki kormányzat a Hyundait választotta hivatalos autószállítónak az ország két, májusban megtartandó történelmi eseménye, a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége (ASEAN) és a 23. Kelet-ázsiai Világgazdasági Fórum találkozói számára.

A Hyundai már nem első alkalommal vesz részt hasonló eseményeken, hiszen 2012 áprilisában a Ázsiai Fejlesztési Bank (ADB) kormányzók tanácsa 45. találkozójának hivatalos partnere volt. A Hyundai Grand Starex modellekből álló flotta akkor 4 ezer küldöttet, köztük 67 delegált tagország pénzügy- és gazdasági minisztereit szállította a rendezvény helyszíneire.      


Ezúttal 11 darab Hyundai Grand Santa Fe szolgálja majd a az ASEAN tagországainak pénzügyminisztereit, míg a Világgazdasági Fórumra 52 Grand Starex áll majd rendelkezésre.

Az ASEAN által május 20-ára szervezett befektetői találkozón a szervezet összehozza a tagországok pénzügyi vezetőit a magánszektor befektetőivel azért, hogy megvitassák a tagországok gazdasági és szociális fejlesztési témáit, köztük az energia, infrastruktúra, turizmus és a térség gazdasági és pénzügyi stabilitását, amellyel növelnék a régió versenyképességét.


A független nemzetközi szervezetként működő Világgazdasági Fórumban a világ ezer legnagyobb vállalatának képviselői foglalnak helyet, akik az üzleti, politikai és egyetemi világ vezetőinek ösztönzésével mozdítják előre a világot. A Fórum május 21 és május 23 között megtartandó rendezvénye ideális platform arra, hogy megvitassák a fontos regionális kérdéseket, amelyek között szerepel a gördülékenyebb döntéshozatal a kiszámíthatatlan gazdasági és természeti környezetben.  

A két meghatározó regionális esemény házigazdájaként a Fülöp-szigetek kiemelt szerepet játszik a térség gazdaságában, mivel növekvő hírnevének köszönhetően a befektetők egyre nagyobb mértékben választják az országot.


„Több, mint izgatottak vagyunk, hogy a saját kis módunkon hozzájárulhatunk a nálunk megrendezésre kerülő események kritikus döntéseinek meghozatalához” – mondta Fe Perez-Agudo, a Hyundai Asia Resources (HARI) elnök-vezérigazgatója. „Az, hogy a globális pénzügyi és üzleti élet mozgatói testközelből tapasztalhatják meg két legkiválóbb termékünk, a Grand Santa Fe és a Grand Starex prémium szolgáltatásait, már önmagában hatalmas lépés a márka számára. Ám az még nagyobb dolog, hogy a Fülöp-szigetek ad lendületet a növekedéseknek. A Hyundai is ott lesz, hogy megmutassa saját szerepét a fülöp-szigeteki autóiparban. A kormányzat autós partnereként a HARI számára nagy lehetőség ez arra, hogy bemutassuk, amit a Hyundai elért és el fog érni ebben az országban.”

Forrás: motioncars.inquirer.net

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei