A legnagyobb Hyundai szurkolópark épül Berlinben


Akár félmillió szurkoló is együtt izgulhat csapatáért a Berlinben felállítandó Németország legnagyobb szurkolóparkjában a FIFA Brazíliában megrendezésre kerülő labdarúgó világbajnokság ideje alatt. 

A Brandenburgi Kapu és a Június 17. utca között létrejövő Hyundai szurkolópark látogatói együtt éljenezve táncolhatnak, ünnepelhetnek, miközben a hangulatról a Hyundai és a rendezvény szervezőjeként a K.I.T Group Gmbh. gondoskodik.


Az esemény fő szponzoraként az autómárka a reklámfelületek 70 százalékát fogja elfoglalni, elsősorban a főszínpadon, a bejáratoknál, a kivetítőtornyoknál és a VIP részlegben is. ezenkívül a rendezvény 13 napja alatt a főszínpadon két Hyundai modell is kiállításra kerül, illetve a látogatók animált promóciós felületeken keresztül is kapcsolatba léphetnek  márkával. A bajnokság rendezvényeit érdekes színpadi programokkal, exkluzív nyereményjátékokkal és számos online programokkal is színesítik.


A 2014. februárjától hetente jelentkező „Go! Brasil” Hyundai foci webműsorban a focirajongók összesen 60 alkalommal tekinthetnek a világbajnokság kulisszái mögé és eközben minden fontos tudnivalót megtudnak az év sporteseményéről. A világbajnokság ideje alatt a Hyundai foci webműsora naponta jelentkezik majd és élőben is ott lesz a berlini szurkolóparkban. Annika Zimmermann és Harro Füllgrabe műsorvezetők a futball világának legfrissebb történéseiről tudósítanak majd.


„Idén már ötödik éve vagyunk jelen a berlini szurkolóparkban, második alkalommal vagyunk mi a Hyundai szurkolópark fő szponzorai. A 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa bajnokságon a berlini Hyundai szurkolóparkban összegyűlt 500 ezer emberrel Európa legnagyobb szurkolóparkjává váltunk” – mondja Markus Schrick, a Hyundai Motor Deutchland GmbH vezetője. „A Hyundai és a foci együtt győztes csapat: a márka már 1999. óta támogatja a FIFA és az UEFA bajnokságait és ezzel a márka ismertségét is tudta növelni.” Az úgynevezett támogatott emlékezés a márkanevek esetében megháromszorozódott a 2003-as első felmérés óta.  


A Hyundai szurkolópark 2014 június 16-án a Németország – Portugália mérkőzéssel nyitja meg kapuit és végigkíséri a német válogatott összes mérkőzését, valamint a selejtezőket is.  


Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei