Három Év Autója díjat is kapott a Hyundai Oroszoroszágban


A Hyundai Motor CIS, a vállalat oroszországi képviselője három - két termék és egy márka - kategóriában is megkapta a „2014-es Év Autója” elismerő címet.

Az elmúlt 14 évben az orosz „Év Autója” címet a legkedveltebb autómárkáknak, típusoknak ítélték oda. Idén több mint egymillió vásárló vett részt az Év Autója választáson, amelyen a zsűrinek 403 modellből kellett kiválasztani a győzteseket.   

Az idei díjjal együtt immár harmadik egymást követő évben a Hyundai Solaris modellt választották az Év Autójának a kisautók szegmensében. A Solarisból az elmúlt évben több mint 110 ezer példány kelt el Oroszországban. A modern formatervezésének, a magas szintű kényelmének, a kiváló vezethetőségének és az Oroszországra specializált felszereltségének köszönhetően a modell ismételten megerősítette, hogy a Solaris továbbra is a piac egyik legkedveltebb típusa.


A Hyundai ix35 által elnyert díj markáns jele a modell oroszországi sikerességének. Az orosz piacon 2013 októberében bevezetett új ix35 számos technológiai újítása mellett megőrizte sportos karakterét és remek teljesítményét. Ez már a második alkalom, amikor az ix35 modell kiérdemelte az Év Autója elismerést a kompakt SUV kategóriában, hiszen az autó bevezetését követően 2011-ben is elnyerte a címet.  

A „Legkedveltebb Márka” díja a Hyundai Motor CIS számára egy különlegesen fontos eredmény. „Mindig is az volt a célunk, hogy Oroszország legkedveltebb autómárkájává váljunk. Számunkra ez egy hatalmas eredmény, amely igazolja, hogy ügyfeleink megértették új kihívásokat jelentő küldetésünket.” – mondta Yong-Key Koo, a Hyundai Motor CIS ügyvezetője.  

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei