Máris megújul a Hyundai Santa Fe


Habár még csak két éve van a piacon, a dél-koreai Hyundai legnagyobb terepjárója 2015 nyarára mégis új ruhát kap.

A Hyundai a 2012-es New Yorki Autószalonon rántotta le a leplet a Santa Fe harmadik generációjáról, majd fokozatosan vezették be a világ fontosabb piacain is. Hiába tűnik a modell formaterve még mindig viszonylag frissnek, a koreaiak mégis úgy határoztak, egy kicsit igazítanak az azóta rendkívül népszerűvé vált terepjáró formavilágán.


A 2015-ös Hyundai Santa Fe prototípusának erős álcázása ellenére néhány részletet elárul a jövő évben érkező modellről, amelynek formája a szokásos recept szerint csak minimálisan változik: új első és hátsó lökhárítók, eltérő alakú fényszórók és hátsó lámpatestek, valamint újratervezett hűtőrács jelzi majd az koreai szabadidő-autó új modellévét. Várhatóan a külső változtatások mellett némileg módosul a belső tér is, ahol elsősorban az anyagminőség javulhat, amely még inkább alkalmassá teszi majd a Santa Fét arra, hogy a német prémiummárkák nyomába érjen.  


Feltételezhető, hogy az erőforrások nem változnak a frissítéskor, mindössze némi finomításon esnek át annak érdekében, hogy javítsanak a motorok gazdaságosságán és károsanyag-kibocsátásán.

Forrás: autoevolution.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei